Scapa de cearcane

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Scapă-de-cearcăne.jpg

Scapa de cearcane cu ajutorul sfaturilor si recomandarilor pe care ti le oferim in cele ce urmeaza. Se spune ca cearcanele afecteaza opt din noua persoane, iar tot mai multe femei se plang de acestea inca din adolescenta. Afla metodele prin care poti scapa de cearcane.

Scapa de cearcane evitand insomniile. Cele mai intalnite motive sunt noptile pierdute, lipsa fierului, alimentatia necorespunzatoare, stresul sau lipsa vitaminelor A si E din organism. Iata cateva sfaturi care te pot scapa de nedoritele cearcane.

Alimentatia potrivita

Scapa de cearcane abordand o alimentatie adecvata. De cele mai multe ori, acestea apar din cauza lipsei vitaminelor din organism, printre care A, C sau E. Din aceasta cauza, este necesara introducerea lor in alimentatie prin produse bogate in aceste vitamine, de exemplu: citrice, spanac, ceapa verde, salata verde, lapte. In plus, trebuie redus consumul de paste, dulciuri, condimente, cafea, ceai negru, tutun si alcool, care mai degraba sprijina formarea cearcanelor.

Comprese cu ceai

Scapa de cearcane folosind comprese cu ceai. Pe langa dieta adecvata, sunt necesare si compresele cu ceai de musetel, sunatoare sau cele cu ceai verde. De asemenea, dau rezultate si feliile de cartof sau castravete aplicate pe ochi inainte de culcare, caci au proprietati de revitalizare ce diminueaza efectul cearcanelor.

Suc de rosii si frunze de menta

O alta metoda buna pentru a scapa de cearcane este utilizarea sucului de rosii. Stoarce o lamaie intr-o cana cu suc de rosii, apoi maseaza ochii de doua ori pe zi, dimineata si seara. Proprietatile benefice ale sucului de rosii isi vor arata rezultatele.

In plus, sucul de rosii in care se adauga putina sare, menta si lamaie, se poate bea. Si menta poate fi de folos: frunzele de menta se toaca marunc si se aplica timp de 20 de minute, inainte de culcare. Acestea sunt remedii naturiste care s-au dovedit eficiente in foarte multe cazuri.

Creme bogate in vitamina K

Pe langa variantele naturiste cu ajutorul carora se poate scapa de cearcane, exista o gama larga de produse cosmetice profesionale ce pot rezolva problema aceasta destul de frecventa in randul femeilor. Cele mai indicate sunt acele creme anticearcane care au printre ingrediente au vitamina K, si care trebuie folosite cu jumatate de ora inainte de culcare, pentru ca ingredientele cremei sa aiba timp sa patrunda in piele si sa o revitalizeze incat sa elimine cearcanele.

Machiajul corespunzator

Scapa de cearcane mascandu-le cu ajutorul machiajului. Femeile care se lupta cu cearcanele nu trebuie sa omita sa isi achizitioneze anticearcanul, care trebuie sa fie cu o nuanta mai deschis decat fondul de ten. Acesta este extrem de util in ascunderea cearcanelor si ofera un look fresh.

Somnul

Poti scapa de cearcane si prin metoda naturala si anume… somnul! Acesta este cel mai important factor ce elimina problema cearcanelor si ofera frumusete pielii si ochilor. Se recomanda un somn odihnitor de 8 ore pe noapte obligatoriu. In cazul in care te confrunti cu insomnii, incearca remedii naturiste sau consulta medicul pentru un tratament adecvat, care iti poate reda odihna si sanatatea…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed