HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Sfaturi pentru un decolteu de star

Sfaturi pentru un decolteu de star

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 875 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/01/Sfaturi-pentru-un-decolteu-de-star.jpg

Aceste sfaturi pentru un decolteu de star sunt menite să ajute fiecare femeie care este preocupată de aspectul său, pentru a dobândi un look precum cel al celebrităților. Dacă vă numărați printre numeroasele femei care acordă o mare importanță îngrijirii decolteului, atunci următoarele informații vă vor servi cu siguranță.

Sfaturi pentru un decolteu de star

Este bine să țineți cont de aceste sfaturi pentru un decolteu de star, căci numai așa vă veți putea pune în valoare această parte a corpului care simbolizează feminitatea și senzualitatea. Indiferent de anotimp, linia decolteului sare imediat în evidență atunci când purtăm o rochie care să pună în evidență bustul – zona respectivă necesită o îngrijire sporită pentru a încetini îmbătrânirea pielii, dar și pentru a îi menține frumusețea desăvârșită.

Sfaturi pentru un decolteu de star – trucuri utile

Comprese de la frigider. Udaţi un prosop, stoarceţi-l bine şi introduceţi-l pentru zece minute în frigider, apoi așezați-l pe sâni. Compresele de la frigider comprimă pielea, activează circulaţia sanguină locală, întăresc ţesutul.

Demachierea. Este deosebit de important ca atunci când vă demachiați fața, să vă demachiați și decolteul, pentru a elimina bacteriile care se pot dezvolta.

Gimnastica. Pentru un plus de fermitate a zonei bustului, vă recomandăm să faceți exerciții ușoare de gimnastică specifică decolteului, în fiecare zi. Aceasta sporește circulația sangvină și fermitatea țesuturilor.

Sfaturi pentru un decolteu de star – tratamente cosmetice naturiste

Suc de lămâie. Conţine mari cantităţi de vitamina C, acizi organici şi săruri minerale care întăresc ţesuturile. Stoarceţi două lămâi şi întindeţi sucul obţinut pe piele până aproape de sâni. Lăsaţi să acţioneze timp de zece minute, apoi spălaţi cu apă rece. Cu acelaşi efect puteţi folosi şi portocale, pe care trebuie să le lăsați să acţioneze cât mai mult.

Extract de alge. Folosiţi cu regularitate o cremă hidratantă cu extract de alge pentru a vă masa cu gesturi ample şi blânde sânii, apăsând uşor, de jur împrejur.

Mască cu banane. Aceasta este hidratantă și sporește revigorarea decolteului, mai ales dacă aveți pielea uscată sau sensibilă. Realizați o pastă dintr-o banană pe care ați pasat-o, adăugând doua – trei picături de ulei de măsline, apoi aplicați pe decolteu și în zona gâtului. Lăsați acest amestec să acționeze timp de 20 – 30 de minute, apoi folosiți apă minerală ori apă caldă pentru a clăti.

Mâncați morcovi. Obţineţi o colorare uşoară a pielii dacă sporiţi aportul de legume şi fructe care conţin importante cantităţi de vitamina A şi caroten. Bogate în aceste substanţe mai sunt şi radicchio (cicoarea rosie italiană), caisele, cicoarea, lăptucile, pepenele galben, ardeiul, piersicile, pepenele verde, căpşunile şi cireşele.

Bronz fără soare

În cazul în care doriți să vă bronzați fără probleme, atunci vă recomandăm următoarele sfaturi pentru un decolteu de star:

Creme autobronzante. Pentru ca rezultatele să fie excelente, cumpăraţi un produs în ton cu nuanţa naturală a pielii dvs. şi textura acesteia. Aplicaţi-o pe pielea demachiată şi bine uscată. După aplicare, curăţaţi-vă sprâncenele.

Evitați solarul. Cu toate că nu se depistează imediat efectele nedorite, rezultatele specialiștilor demonstrează că, peste câțiva ani, pielea decolteului va îmbătrâni mai rapid. Dacă totuși doriți neapărat să mergeți la solar, atunci folosiți o cremă protectoare cu factor cât mai ridicat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed