HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Unghii: alege nuante metalice si forma patrata

Unghii: alege nuante metalice si forma patrata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/alge-nuante-metalice-si-forma-patrata.jpg

Orice femeie ar trebui sa aiba grija de manichiura ei pentru ca un look perfect sa fie cu adevarat complet. Iata ce trebuie sa stii:

alege nuante metalice si forma patrata

Forma patrata, cu margini rotunjite
Moda unghiilor patrate a fost introdusa in 2008, dar, in ziua de azi, unghiile noastre revin la forma naturala, iar cei mai multi dintre stilisti propun formele patrate, dar cu marginea rotunjita, cu lungimea medie, putin peste varfurile degetelor.

Nuante metalice
Inca din 2009 s-au introdus primele culori metalice (auriu, argintiu, bronz) si de atunci reprezinta alegerea multor femei. In plus, daca nu iti permiti sa dai sume impresionante pe rubine, smaralde sau safire, iti poti face o manichiura inspirata de culorile acestor pietre pretioase. Totusi, cele mai purtate culori in acest sezon sunt: albastru inchis, rosu aprins, gri, visiniu si negru.

Negrul continua sa fie preferatul majoritatii femeilor, iar din ce in ce mai multe il aleg pe cel mat, pentru ca ofera un aspect potrivit si pentru zi, dar si pentru seara sau evenimente speciale.

Nici rosul mat nu este de neglijat, mai ales ca aceasta culoare nu s-a demodat niciodata. Trebuie mentionat ca daca iti doresti ca manichiura sa fie perfecta, atunci si mainile tale trebuie sa fie perfecte, fara cuticule uscate sau rupte…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed