HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Unghiile cu gel – avantaje si dezavantaje

Unghiile cu gel – avantaje si dezavantaje

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Unghiile-cu-gel.jpg

Unghiile cu gel – avantaje și dezavantaje pe care este bine să le cunoașteți. În acest articol, vă aducem la cunoștință tot ce trebuie să știți pentru a vă informa corect în privința acestui subiect.

Unghiile cu gel

Unghiile cu gel – avantaje și dezavantaje ale acestui stil extrem de apreciat în întreaga lume, lucruri utile de știut în cazul în care doriți să apelați la o prietenă ori la un specialist pentru a vă înfrumuseța mâinile în acest mod. Informațiile următoare sunt destinate și femeilor care obișnuiesc deja să poarte acest stil, dar despre care nu cunosc foarte multe lucruri.

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să aibă tot timpul o manichiură potrivită? Una dintre cele mai simple și moderne metode este aplicarea de gel sau acril pe unghii, fie sub formă de strat protector, fie sub forma unghiilor false. Este bine să cunoaștem despre unghiile cu gel avantaje și dezavantaje, pentru a ști ce presupune metoda respectivă.

Unghiile cu gel – avantaje și dezavantaje:

Avantaje

1.    Sunt mult mai rezistente decât unghiile naturale

Unghiile false sunt o alternativă în cazul în care cele naturale nu cresc suficient, se rup, se exfoliază, dacă există tendința să fie roase ori pur și simplu dacă vreți o manichiură ireproșabilă pentru mai mult timp.

2.    French perfect permanent

Visul de a avea o manichiură French clasică, perfectă și care să nu se strice timp de câteva săptămâni a devenit posibil în zilele noastre. Aceasta nu înseamnă că trebuie să renunțați la activitățile zilnice, ci doar că unghiile dvs. vor face față cu bine multor încercări. În plus, veți scăpa și de micile imperfecțiuni, precum denivelările.

3.    Unghii lungi

Dacă unghiile naturale nu vă permit să le păstrați lungi, atunci protecția cu gel vă ajută să le mențineți la lungimea la care ați visat întotdeauna, iar forma va fi cea ideală pentru care optați.

4.    Modele deosebite și variate

Unghiile false permit celor care le decorează să își pună în valoare imaginația, precum aplicații 3D sau picturi pe unghie.

5.    Lacul de unghii rezistă mai mult

Dacă vă plictisiți de o anumită culoare, puteți transforma French-ul clasic, utilizând oricând o nouă ojă, de o altă nuanță dorită, iar oja se va menține intactă mai mult timp decât pe unghia naturală și va avea un luciu perfect.

6.    Refacerea unghiilor rupte

Dacă ți se rupe o unghie, nu este nicio problemă, deoarece cu ajutorul materialelor, unghia poate fi refacută ca și cum nu s-ar fi întamplat nimic.

Dezavantaje

1. Unghia naturală trebuie pilită

Unghia naturală este afectată de gelul aplicat, însă nu din cauza materialelor ci a faptului că trebuie pilită ușor pentru ca gelul să aibă aderență, însă acest procedeu nu este exagerat de dăunator pentru unghii.

2. Atenția la apă

Statul cu mâinile în apă o perioadă mai mare poate duce la desprinderea atât parțială, cât și integrală a unghiei false.

3. Necesită intreținere

Chiar dacă vă place sau nu, unghiile false trebuie întreținute la o perioadă de două sau trei săptămâni; în caz contrar, devine vizibilă unghia nou crescută și gelul care capătă un aspect neplăcut.

4. Dau dependență

Poate cel mai mare dezavantaj al acestora este că pot da dependență. Sunt foarte practice, arată impecabil, nu se rup, și nici prețul nu reprezintă o problemă pentru multe femei, însă pot ajunge să creeze dependență…

Acum, că ați aflat despre unghiile cu gel avantaje și dezavantaje, puteți decide mult mai ușor dacă vi se potrivesc sau nu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed