Sfaturi pentru cresterea sanilor in mod natural

Share

In ceea ce priveste frumusetea feminina, prima impresie dupa frumusetea fetei se opreste asupra frumusetii sanilor. Pentru ca sanii sunt simbolul feminitatii, au nevoie de ingrijire si atentie speciala, fiind o parte fragila a corpului. Ingrijirea speciala se cere in timpul sarcinii si al altor activitati zilnice, incat sa se evite orice incident care poate afecta aspectul si frumusetea lor.Sfaturi pentru cresterea sanilor in mod natural

Sfaturi sanatoase pentru sani frumosi

Aici ai cateva sfaturi pentru cresterea sanilor in mod natural si mentinerea frumusetii acestora.

Poarta sutienul. Pentru a mentine o forma buna a sanilor si a sustine sanii poarta intotdeauna sutien.

Calitatea sutienului. Sutienul tau trebuie sa fie confortabil si de dimensiune reala, confectionat din material de calitate.

Evita hainele stramte. Hainele strimte impiedica cresterea sanilor, deci trebuie evitate.

Masajul. Masajul sanilor cu ulei de migdale are un efect foarte bun, trebuie aplicat pe sani in timpul sarcinii si al perioadelor de dieta, pentru a evita atrofierea mamelelor. Masajul cu ulei de plante are un efect minunat asupra sanilor, incat poate sustine cresterea si fermitatea acestora.

Mentine pozitia buna. Pentru a mentine o pozitie buna, evita intotdeauna sa stai aplecata in timp ce stai jos, mergi sau stai in picioare. Stai dreapta cu pieptul inainte, incat sanii sa poata fii vizibili.

Ingrijirea in timpul somnului. Dormi intotdeauna pe o parte, sau intr-o pozitie in care sanii sa nu fie presati pentru mult timp. Nu dormi niciodata pe burta.

Manipulare atenta. Evita presarea dura si frecarea viguroasa in timp ce faci dragoste cu partenerul, pentru a proteja duritatea naturala a sanilor.

Bustiere speciale pentru sport. In timp ce practici sportul sau orice fel de joc sportiv foloseste bustiere pentru a sustine sanii si a evita ranirile.

Evita ridicarea in exces a sanilor. Ridicarea in exces poate cauza atrofierea mamelelor, deci ar trebui evitata pentru a le salva frumusetea.

Exercitii fizice. Exercitiile fizice pot imbunatatii musculatura sanilor; poti ajuta la dezvoltarea lor prin inot, rezultand ridicarea sanilor.

Hidratarea. Pastreaza sanii hidratati dupa ce iesi din baie sau dus, aplicand crema sau ulei de migdale pentru a evita uscarea sau deshidratarea.

Evita baile fierbinti. Baia fierbinte este daunatoare sanilor, incat poate subtia tesuturile lor, astfel ducand la micsoararea acestora.

Apa rece. Apa proaspata este cea mai buna pentru dus, dar poti folosi si apa rece pentru a-ti spala sanii cu putin timp inainte de a iesi din baie.

Sutienul in timpul alaptarii. Daca alaptezi bebelusul, trebuie sa porti tot timpul un sutien special pentru alaptat, pentru a evita deformarea sanilor.

Evita expunerea la soare. In timpul sezonului cald evita expunerile indelungate la soare fara sa aplici crema protectoare…

Nota: Examineaza-ti sanii cu degetele si daca gasesti vreo umflatura sau deformare, consulta imediat un medic pentru o posibila detectare a cancerului de san.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news