HomeFRUMUSETEMachiaj ochi Cum sa iti decolorezi sprancenele

Cum sa iti decolorezi sprancenele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Cum-sa-iti-decolorezi-sprancenele.jpg

Daca parul tau este mai deschis la culoare decat sprancenele, poti incerca unele trucuri pentru a le mai decolora, folosind machiaj sau peroxid de hidrogen.

Cum sa iti decolorezi sprancenele

Daca te gandesti sa faci asta acasa, trebuie sa iti spun ca e mai bine sa lasi profesionistii sa se ocupe daca vorbim de vopsire. Poti incerca acasa alte metode de a le decolora in mod natural sau cu machiaj, nu cu vopsea de par sau peroxid.

Cand esti foarte fericita cu noua ta culoare de par, dar nu si cu cea a sprancenelor, poti incerca urmatoarele sfaturi pentru a le decolora.

Cum sa iti decolorezi sprancenele acasa:

Cea mai simpla metoda este folosirea unei creme de fata cu inalbitor. Testeaza produsul pe falca si, daca nu exista efecte secundare, o poti aplica si pe sprancene, pe fiecare separat. Nu lasa prea mult timp sa actioneze.

Poti, de asemenea, sa-ti decolorezi spancenele folosind un gel colorat pentru sprancene. Si o pudra colorata poate avea aceleasi efecte ca gelul, dar ai grija sa nu aplici sclipici decat daca ai de gand sa iesi seara in oras.

Poti, de asemenea, sa folosesti si un creion special pentru sprancene.

Cum sa iti decolorezi sprancenele

Cum sa iti decolorezi sprancenele in mod natural:

Ar trebui sa eviti sa iti decolorezi sprancenele cu vopsea de par. Incearca un amestec din parti egale din ceai de musetel cu suc de lamaie si aplica-l in fiecare zi pe spancene, pana incep sa se decoloreze.

Inalbirea sprancenelor

Inalbirea se face cu o solutie ce contine 3% peroxid de hidrogen. Aplica solutia pe sprancene cu un disc de bumbac, timp de cateva minute. Daca vrei o decolorare graduala, aplica solutia zilnic, pana ajungi la rezultatul dorit.

Indiferent ce metoda alegi, trebuie sa tii cont de faptul ca sprancenele nu se vor decolora peste noapte.

Click aici pentru a vedea si alte tutoriale de machiaj...

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed