HomeFRUMUSETEMachiaj ochi Machiaj ochi de pisica

Machiaj ochi de pisica

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/04/Machiajul-ochi-de-pisica.jpg

Machiajul ochi de pisica este foarte la moda, se potriveste oricarui tip de fata si arata frumos indiferent de forma ochilor; in plus, ofera un aer misterios, senzual. Pentru realizarea acestui machiaj, poti folosi fie dermatograf sau tus, fie un eyeliner gel. In continuare iti dezvaluim pasii pe care trebuie sa ii urmezi in realizarea unor frumosi „ochi de pisica”.

Machiajul ochi de pisica

1. Incepand din mijlocul pleoapei de sus, deseneaza o linie cat mai aproape de linia genelor. Aceasta linie determina grosimea pe care o are creionul pentru ochi pe care il folosesti. Daca doresti sa creezi un look dramatic, deseneaza aceasta linie mai groasa, iar daca doresti un look mai subtil, atunci linia trebuie sa fie mai subtire. E nevoie de putina indemanare pentru a trasa o linie dreapta. Apoi, pornind din coltul interior al ochiului, mai traseaza o linie pe care sa o unesti cu prima.

Machiaj in stil ochi de pisica

Daca intampini probleme in trasarea unei linii continue, atunci poti puncta in mai multe locuri, de-a lungul genelor, pe care le unesti apoi. In cazul in care nu iti iese o linie perfecta, nu este nevoie sa stergi tot machiajul, ci este suficient sa folosesti un betisor pentru urechi inmuiat in demachiant, pentru a elimina surplusul.

2. Pentru a realiza „codita” ochiului, deseneaza o linie din punctul de sfarsit al pleoapei inferioare, in sus pe diagonala, in exteriorul ochiului. Acesta e momentul in care decizi care va fi lungimea si curba „coditei”.

3. Dupa ce ai desenat „codita”, mai traseaza o linie pe langa genele superioare. Cele doua linii ar trebui sa formeze un triunghi gol, pe care sa il umpli apoi folosind eyeliner-ul.
Daca doresti sa ai un machiaj mai finut, atunci formeaza acel triunghi doar la coltul ochiului.

cat eye makeup

4. In functie de preferinta, poti aplica si fard pe pleoape, daca vrei sa iti definesti mai bine ochii. Pentru un look cat mai natural, alege farduri in culori nude, cat mai apropiate de culoarea naturala a pielii. Daca, in schimb, vrei un look plin de intensitate, si culorile fardului trebuie sa fie la fel.

5. Termina machiajul ochi de pisica folosind doua sau trei straturi de mascara pentru lungime…

6. Pentru restul fetei, pastreaza un machiaj natural: blush in culori de nude sau roz, iar pentru buze, un gloss transparent sau rujuri in culori cat mai deschise.

machiaj smokey eyes ochi de pisica

Angelina Jolie Machiaj ochi de pisica

Tutorial video – Machiaj ochi de pisica

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed