HomeFRUMUSETEMachiaj ochi Machiaj smokey eyes ochi mici

Machiaj smokey eyes ochi mici

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/10/Machiaj-smokey-eyes-ochi-mici.jpg

Iti doresti un machiaj smokey eyes pentru ochi mici, dar nu stii cum sa obtii efectul dorit? Afla ca acest tip de machiaj este potrivit si pentru femeile cu ochii mici, iar rezultatul este la fel de spectaculos. Tot ce trebuie sa faci este sa afli cateva mici secrete.

Machiaj smokey eyes ochi mici

Acest machiaj de tip smokey eyes este foarte la moda, iar daca ai ochi mici, nu trebuie sa te feresti sa il porti. Citeste urmatoarele randuri si afla cum trebuie sa il realizezi in mod corect pentru a obtine efectul scontat.

Ce trebuie sa faci?

Primul pas este sa aplici un primer pe pleoape. Avand ochii mici, este indicat sa iti achizitionezi unul cat mai deschis la culoare. Apoi, utilizeaza un corector. Se recomanda sa insisti pe zona arcadei, cea de sub sprancene. Ulterior, in aceasta zona vei aplica fardul in culori deschise, sclipitoare chiar.

Apoi, daca doresti, poti aplica mici puncte de fond de ten amestecand bine si aplicand uniform si in zona de sub ochi, unde se formeaza cearcanele. Daca ai cearcane, este foarte important sa le acoperi pentru a obtine un machiaj smokey eyes perfect pentru ochii mici.

Machiaj smokey eyes natural ochi mici

Nu folosi nuante prea inchise, atunci cand realizezi un machiaj smokey eyes pentru ochi mici. Nu alege culori intunecate, deoarece te vor dezavantaja. Opteaza pentru nuante de maro mai deschis si incearca sa renunti pe cat posibil la negru. Nu aplica nuanta mai inchisa pe toata suprafata pleoapelor.

Foloseste o pensula sau un aplicator special pentru a colora pleoapa doar de la jumatate catre coltul exterior al ochilor, fara a contura o coada.

Utilizeaza un fard deschis la culoare pentru coltul interior al ochiului si traseaza apoi un contur negru sau gri inchis pe pleoapa superioara. Iti poti creiona si pleoapele inferioare, daca doresti. De asemenea, poti opa pentru un alb laptos sau sidefat pentru a iti evidentia pleoapele inferioare. Nuantele deschise si, mai ales, albul, se recomanda persoanelor care au ochii mici, iar majoritatea vedetelor care au aceasta problema apeleaza la acest truc.

smokey eyes gri pentru ochi mici

Aplica un fard stralucitor argintiu sau auriu in zona de sub sprancene pentru un plus de eleganta si luminozitate. Ia o pensula subtire si aplica putin fard din aceeasi nuanta si in coltul interior al ochiului, spre nas.

Daca genele tale sunt mici, nu ezita sa folosesti gene false sau un rimel care sa le dea un plus de volum.

Ce trebuie sa stii?

Atunci cand vrei sa obtii efectul maxim cand efectuezi machiajul smokey eyes pentru ochi mici, ai grija sa fii mereu bine pensata. Daca ai ochii mici, acest lucru este foarte important, iar o spranceana subtire cu o forma potrivita va contribui la obtinerea unui look cu adevarat reusit.

Chiar daca ai ales un machiaj de tip smokey eyes pentru ochii mici, poti opta si pentru cunoscutele codite de tip cat eyes. In combinatie cu efectul dat de machiajul deja realizat, acestea iti vor oferi un plus de eleganta si vor crea iluzia unei alungiri…

Tutorial video pentru machiaj smokey eyes ochi mici

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed