HomeFRUMUSETEMachiaj 4 măști vitaminizante pentru tenul tău

4 măști vitaminizante pentru tenul tău

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/4-măști-vitaminizante-pentru-tenul-tău.jpg

Mască pe baza de ou. Bateţi spumă albuşul unui ou proaspăt. Adăugaţi o linguriţă de cremă nutritivă şi bateţi mai departe cu telul sau mixerul până obţineţi un amestec omogen.

4 măști vitaminizante pentru tenul tău
Curăţaţi foarte bine faţa şi gâtul, apoi aplicaţi masca. Lăsaţi-o să se usuce pe piele, după care spălaţi-vă cu apă călduţă, din belşug. Acţiunea astringentă a albuşului asupra porilor epidermei este diminuată de crema nutritivă.

Mască vitaminizantă. Frecaţi bine un gălbenuş proaspăt şi adăugaţi cu picătura două linguri de ulei din germeni de grâu până obţineţi o maioneză groasă. Adăugaţi o linguriţă de drojdie de bere mărunţită şi o linguriţă de germeni de grâu. Aplicaţi cu ajutorul unei pensule late crema obţinută pe faţă şi pe gâtul bine curăţate.

Imediat ce s-a uscat, spălaţi-vă cu multă apă călduţă, până când îndepărtaţi orice urmă de produs. Germenii de grâu şi uleiul reprezintă surse importante de vitamina E. Este o mască bine suportată de toate tipurile de ten și ajută la stimularea, intinderea şi împrospătarea pielii.

Mască cu gălbenele. Amestecaţi o lingură de tinctură de gălbenele cu patru linguri apă de trandafiri şi o lingură de praf de agar-agar într-un vas de porţelan. Încălziţi bine ingredientele, punând castronul într-un vas cu apă care fierbe. Daţi la o parte vasul de pe foc şi amestecaţi bine cu ajutorul unei linguri de lemn, până când pasta începe să se îngroaşe. Când amestecul este destul de gros, aplicaţi-l cu ajutorul unei pensule late pe faţa şi gâtul bine curăţate.

Lăsaţi să acţioneze până se întăreşte, apoi clătiţi-vă cu multă apă caldă. Această mască stimulează şi închide porii. Poate fi folosită oricât de des.

Lotiune cu lapte şi făină. Amestecaţi două părţi făină de ovăz cu două părţi lapte praf într-un vas şi puneţi-le apoi într-o sticlă cu gâtul larg. La fiecare întrebuinţare, puneţi puţin amestec în podul palmei sau într-un vas mic. Adăugaţi apă minerală călduţă până obţineţi o pastă moale, bună de întins pe gât şi decolteu…

Îndepărtaţi-o cu multă apă călduţă. Laptele şi făina îndepărtează impurităţile şi sunt indicate pentru tenurile sensibile, cu tendinţă de uscare şi descuamare. Acest amestec nu este recomandat pentru demachiere, dar mai întâi puteți curăța tenul cu apă termală ori cu un produs specific.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed