Home FRUMUSETEMachiaj Adoptați o soluție de îngrijire a conturului ochilor

Adoptați o soluție de îngrijire a conturului ochilor

autor Elena Yvette
1,2K views

Ridurile din jurul ochilor sunt, poate, cel mai dificil de acceptat, deoarece se numără printre primele semne evidente ale degradării ţesutului cutanat. În aceste zone, epiderma, de patru ori mai fină decât oriunde în altă parte, este supusă direct nenumăratelor tensiuni musculare cotidiene: 30 de mii de clipiri în medie pe zi.

Adoptați o soluție de îngrijire a conturului ochilor

Cum se previn:

Obişnuiţi-vă să purtaţi ochelari de soare in toate zilele insorite, indiferent de anotimp, pentru o protectie sporita. Înainte de a ieşi din casă, ungeţi zona din jurul ochilor cu o cremă anti-UV.

Recomandările noastre

O cură susţinută cu zeamă de morcovi, natur sau fierţi, o alimentaţie bogată în legume cu frunze verzi şi fructe vă vor ajuta să vă regăsiţi prospeţimea tenului. De asemenea, brânza de vaci proaspătă, o cană de lapte călduţ seara la culcare, regenerează celulele, tenul apare neted şi proaspăt, iar cearcănele şi ridurile devin, în timp, aproape invizibile.

În tratamentul extem, alegeţi creme speciale pentru conturul ochilor, eventual obţinute din fructe, mult mai eficiente decât cele sintetice…

Produse cu efect sigur

Infuzie de albăstrele. Turnaţi peste o lingură de flori 500 ml apă clocotită. Lăsaţi vasul acoperit timp de 10 minute, apoi strecuraţi. Puneţi cataplasme şi comprese cu ceai călduţ pe pleoape. Se recomandă în tratarea ridurilor şi a ochilor obosiţi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed