HomeFRUMUSETEBuze Buze sexy fara botox

Buze sexy fara botox

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Buze-sexy-fără-botox in Buze

Daca stii sa iti pui buzele in valoare, acestea pot fi foarte sexy, iar pentru acest lucru va trebui sa elimini pielea uscata si sa incetezi sa le rozi. Iata cateva sfaturi ca sa ai buze sexy fara botox sau alte interventii.

Buze sexy fara botox

Buze sexy si pline
Femeile vor fi intotdeauna in cautarea frumusetii, astfel apar si fel de fel de solutii, printre care se numara si gloss-urile speciale care duc la marirea buzelor. Aceasta metoda se bazeaza pe faptul ca buzele sunt intens vascularizate, iar pielea ce le acopera este destul de subtire, astfel sunt utilizate substante precum mentol sau capsaicina, care le irita putin si le inflameaza, dilatand vasele de sange. Atunci cand aceste vase se dilata, buzele isi maresc volumul si capata o culoare rosu intens.

Exfolierea
Niciodata nu vor fi considerate atragatoare buzele uscate, iar cea mai buna practica este exfolierea. Daca vrei sa inlaturi pielea moarta, va trebui sa aplici un balsam hidratant, care se lasa la actionat timp de 30 de minute, fara a fi sters.

Nu iti musca buzele
La fel ca si rosul unghiilor, muscatul buzelor nu este un obicei placut, dar, in acest caz, poate fi si mai dureros. Cea mai buna solutie pentru a renunta la acest obicei este sa aplici regulat balsam sau sa utilizezi rujurile.

Hidratarea
Buzele se deshidrateaza extrem de usor pentru ca se uda des. Si in acest caz, este benefica utilizarea regulata a unui balsam de buze ce impiedica uscarea. In plus, trebuie sa ai grija si la soare, pentru ca pielea buzelor nu are melanina si este subtire, fiind astfel mult mai sensibila la razele soarelui…

Buze sexy, sanatoase si frumoase
Nu trebuie uitat faptul ca buzele sunt foarte predispuse la infectii, iar cea mai intalnita greseala este utilizarea in continuare a rujurilor sau a gloss-urilor chiar daca au expirat. In general, o durata de „viata” a unui gloss este de circa sase luni, asa ca trebuie sa verifici constant termenele de valabilitate, mai ales daca ai o colectie mai mare de produse cosmetice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed