Când nu apreciază bărbații machiajul tău

Share

Femeile au apelat intotdeauna la trucuri care sa le accentueze frumusetea, dar din dorinta de a arata cat mai bine cu putinta in fata barbatilor, multe dintre ele uita cateva reguli de baza pe care acestia nu le apreciaza:

Când nu apreciază bărbații machiajul tău

Prea mult machiaj
Machiajul este o obisnuinta pentru majoritatea femeilor si multe apeleaza la fond de ten, pudra, fard de ochi, blush, gene galse, rimel, si multe altele, insa unii barbati sunt inspaimantati de aceste produse cosmetice folosite in exces. Fardurile sclipicioase, fondul de ten in cantitati ridicate, genele false mari sunt doar cateva dintre ele. Barbatilor le place ca femeile sa fie machiate, insa sa fie cat mai aproape de naturalete.

Prea mult solar
Majoritatea femeilor adora pielea inchisa la culoare, insa este o diferenta foarte mare intre un bronz frumos natural si saloanele de bronzare artificiala. Daca pielea este prea inchisa la culoare, vei oferi un aspect fals, in special iarna, astfel ca se recomanda evitarea acestor saloane, pentru ca nu este nici ceva sanatos.

Prea mult parfum
Este cunoscut faptul ca un parfum bun nu va lasa pe nimeni indiferent, insa nicio persoana nu doreste sa se inece in mirosul alteia.

Unghii prea mari
Majoritatea femeilor isi doresc unghii foarte lungi si apeleaza la diferite tratamente care confera unghii lungi si rezistente, insa adevarul este ca cei mai multi dintre barbati prefera unghiile scurte.

Prea multe bijuterii
Toate femeile apreciaza bijuteriile si accesoriile, insa adesea se exagereaza; niste cercei lungi, ceva la gat si bratari la ambele maini – sunt peste masura…

Sutiene cu push-up
Nu toate femeile au un decolteu generos, dar nici nu trebuie sa se incerce sa se creeze o impresie gresita cu ajutorul acestor tipuri de sutiene; trebuie retinut ca nu toti barbatii prefera sanii mari.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news