Home FRUMUSETEMachiaj Ce fond de ten trebuie să alegi?

Ce fond de ten trebuie să alegi?

autor Elena Yvette
852 views 2 minute timp de citit

Ai un ten cu urme de roseaţă, de oboseală sau poate cu riduri inestetice? Află care este cea mai bună combinaţie de produse care te ajuta să ai un ten aproape de perfecţiune. Atunci când te gândești ce fond de ten trebuie să alegi, este necesar să ții cont de anumite aspecte, pe care te invităm să le descoperi în acest articol.

Ce fond de ten trebuie sa alegi

Oricât de grăbită ai fi, nu sări niciodată peste paşii de realizare a unui machiaj corect. Aceasta presupune să nu te rezumi doar la aplicarea culorilor, ci şi să pregăteşti tenul înainte de machiaj, cu produsele potrivite. Având în vedere multitudinea de variante existente în materie de combinații și tipuri de texturi cu diferite caracteristici, este destul de dificil să îți dai seama ce fond de ten trebuie să alegi, mai ales dacă nu știi după ce să te orientezi.

Fondul de ten se alege în funcție de tipul pielii. Dacă este uscată, optează pentru un fond de ten sub formă de lichid sau cremă hidratantă, care oferă senzația de umezeală; în cazul tenului gras, este indicat cel sub formă de pudră mată, iar pentru tenul mixt, se recomandă fondul de ten lichid sau pudră, dar care să conțină o cantitate mare de apă (cel puțin 55%).

Proprietățile produselor următoare te ajută și ele să îți dai seama ce tip de fond de ten trebuie să alegi:

Pudră minerală

Are un rol-cheie în machiaj: îl fixează. Foloseşte pudrele minerale la finalul machiajului,  pentru ca acestea vor absorbi sebumul şi vor îmbunatăţi aspectul tenului, creând o suprafaţă cât mai netedă. Încearcă pudra minerală de la SLA Paris.

Bază de machiajGiordani Gold

Sau primer – este un produs absolut necesar, fie că vorbim despre un machiaj simplu, fie că vrei  sa realizezi un machiaj sofisticat. Pentru o aderenţă căt mai bună, întinde baza foarte bine pe piele – baza de machiaj Giordani Gold.

Pudră compactă

Foloseşte pudra compactă nu doar atunci când vrei să finisezi machiajul, ci şi atunci când vrei să eviţi aspectul lucios al pielii. Când alegi pudra, ai grijă să fie în aceeași nuanţă cu a fondului de ten sau uşor mai deschisă. Aplică pudra prin mişcări circulare. Îți recomandăm să folosești pudră Affinitone de la Maybelline New York.

Cremă pentru ochiArtistry Essentials - Amway

Ai grijă de zona din jurul ochilor care se dovedeşte cel mai adesea a fi foarte dificil de retuşat. Foloseşte o cremă anti-cearcăne, cum este crema regeneratoare pentru îndepărtarea cearcănelor Artistry Essentials – Amway…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies