Cel mai bun rimel

Share

Cu cele mai bune fibre care se ataseaza la capatul genelor, rimelul este produsul corect cand vine vorba de lungime si volum. Descopera cel mai bun rimel.

Cel mai bun rimel

Rimel L’Oréal pentru volum

Cu cateva dintre cele mai bune sfaturi despre rimel, cel de la L’Oréal contine cateva dintre aceleasi ingrediente folosite pentru a crea genele false. Fibrele sale pentru sculptat te pot ajuta sa alungesti si sa dai volum genelor, pentru un look perfect. Pretuit ca cel mai bun rimel, este intotdeauna disponibil intr-o versiune rezistenta la apa.

Rimel Maybelline pentru lungime rezistent la apa

Noul rimel de la Maybelline este foarte accesibil si eficient, renuntand la extensii de 4mm. Unii il numesc cel mai bun rimel de pe piata datorita folosirii celor mai lungi fibre. Obtine un look dramatic durabil cu acest rimel si periuta lui de plasare a fibrei.

Rimel Smashbox

Conceput din ulei de masline si ceara, rimelul Smashbox ajuta la alungirea si volumul genelor, pastrand delicatetea si indepartand fragilitatea. Fara depunere de fulgi, acest rimel promite o crestere in 104% volum si 32% lungime, iar fibra ii confirma rezistenta.

Cel mai bun rimel

Rimel Cover Girl rezistent la apa

Folosind o periuta curbata, aceasta fibra ajuta la separarea genelor pentru a asigura o acoperire completa a genelor. Oricum, unele folosesc acest rimel ca baza, inainte de a aplica un altul, pentru un look mai dramatic.

Rimel LORAC

Formula bogata si cremoasa, plina de fibra de nailon, ofera o minialungire a genelor. Produsul si periuta creeaza un efect de curbare asupra genelor, asa ca este cel mai bun rimel, daca iubesti genele de papusa.

Rimel Imju Dejavu

Acoperind fiecare geana in fibra, acest rimel ofera un volum extraordinar, alaturi de o rezistenta excelenta la transpiratie si sebum…

Cea mai buna baza pentru rimel

Pentru rezultate mai bune, folosirea unei fibre de la L’Oréal sau de la oricare alti pretendenti pentru cel mai bun rimel, poti alege intotdeauna o baza pentru rimel.
Urban Decay Primer Potion include fibre subtiri care se asaza pe genele tale si creeaza o baza buna pentru orice alta fibra de rimel.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news