HomeFRUMUSETEMachiaj Cele mai bune aparate de intors genele

Cele mai bune aparate de intors genele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Cele-mai-bune-aparate-de-intors-genele-1.jpg

Curbarea genelor este un pas in machiaj pe care cele mai multe femei il sar, dar acesta chiar iti poate face ochii sa arate mai mari si mai luminosi decat o aplicare de rimel sau dermatograf.

Cele mai bune aparate de intors genele

De cand lumea rimelului si a dermatografului a devenit mai sofisticata, instrumentul pentru curbarea genelor si-a gasit locul in trusa noastra de machiaj. Cand folosesti un astfel de instrument de intors genele este foarte important sa stii cum sa o faci, si anume sa curbezi genele in afara, cu ajutorul lui.

Instrument Revlon

Acest instrument pentru intors genele prietenos cu buzunarul tau iti ofera o curbare de calitate. Creeaza cu usurinta gene ondulate frumoase de fiecare data. Pachetul include o baza de inlocuire. Mareste dimensiunea de curbare, apoi pozitioneaza linia ondulata aproape de baza genelor de sus. Impreuneaza liniile ondulatorului si mentine pozitia pentru 20 de secunde, apoi deschide. Aplica unul sau doua straturi de rimel.

Cele mai bune aparate de intors genele

Instrument Anna Sui

Acesta este un instrument precis pentru intors genele si de calitate, care creeaza o curbare perfecta, asa cum ar face-o un profesionist al machiajului. Ondulatorul are o baza care te ajuta sa creezi o curbare accentuata, frumoasa si durabila. Produsul include doua baze de schimb.

Cele mai bune aparate de intors genele

Instrument Laura Mercier

Acest produs compact creeaza o curbare si o ridicare a genelor incredibila, avand o forma si o marime precise. El curbeaza genele cu pana la 150% mai mult, fara sa le lipeasca. Mai mult: este confectionat din materiale rezistente de calitate…

Instrument Talika Heated

Instrumentul Talika Heated de intors genele are un maner solid si o baza rotunda din silicon care curbeaza genele in loc sa le lipeasca. Ochii tai frumosi vor fi mai mari, creand o ridicare instantanee a genelor. In 15 secunde, ondulatorul dubleaza curbarea genelor, intensificand imaginea ta. Esti irezistibila! O tehnologie revolutionara si sigura: temperatura delicata si controlata.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed