Home FRUMUSETEMachiaj Chanel lansează colecţia de machiaj Les Twin

Chanel lansează colecţia de machiaj Les Twin

autor Elena Yvette
4 vizualizari

Chanel vă oferă ocazia de a vă exprima tendinţele într-un mod diferit, cu setul de machiaj Les Twin, oferind un spectacol intens axat pe puternicul duo al fiecărei femei: buzele şi unghiile; ca să îi hipnotizaţi pe toţi cu atingerea rafinată a mâinilor şi să îi topiţi cu buzele delicate. Aşadar, imaginaţi-vă asortarea unghiilor cu buzele în culori excepţionale şi îndrăzneţe alese pentru dumneavoastră de Chanel.

Les Twin

Pentru buze, vă veţi bucura de magia rujului Chanel Rouge Allure Velvet-La Delicate, luminos, de culoarea buzelor, cu o nuanţă intensă de bej şi un finisaj mat. Echivalentul pentru unghii este lacul Chanel Le Vernis-Delicatesse, care oferă un finisaj bej strălucitor şi de durată.

Personalitatea dumneavoastră vibrantă va mai dispune de alte două culori pentru a vă evidenţia. Chanel Le Vernis-Provocation, un lac cu o nuanţă intensă de mov pe care Chanel a ales-o şi la echivalentul pentru buze din gama Rouge Allure Velvet

Ultimul „cuplu” din colecţie este Chanel Le Vernis-Infidele, de o culoare roz feminină şi energică, care va evidenţia, iar rujul este, de asemenea, de o culoare roz intensă şi  vibrantă, tot din gama Chanel Rouge Allure Velvet.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!