HomeFRUMUSETEMachiaj Cum folosesti anticearcanul

Cum folosesti anticearcanul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Cum-folosesti-anticearcanul.jpg

Poate ca multe dintre voi vor sa foloseasca anticearcanul pentru ca au nevoie, dar nu stiu cum sa il aplice corect. De aceea, ne-am gandit sa va oferim niste sfaturi in aceasta privinta.

Cum folosesti anticearcanul

Anticearcanul este unul dintre cele mai importante instrumente ale trusei de machiaj, iar noi, femeile, de obicei il folosim zi de zi. Sa aflam cateva sfaturi despre folosirea corecta a anticearcanului:

Anticearcan pentru zona din jurul ochilor

Pentru a indeparta cercurile negre, foloseste un anticearcan luminos sau iluminator in loc de o crema dura. Ca exemple pot fi Touche Eclat de la Yves Saint Laurent, Clinique Airbrush Concealer de la Maybelline. Toate acestea pot ajuta la acoperirea cearcanelor, pentru ca sunt luminoase si nu evidentiaza liniile fine. Poti folosi aceste produse pentru nas sau orice zona care prezinta astfel de defecte.

Cand aplici sub ochi,  priveste in oglinda si aplica exact pe zonele negre si amesteca; nu aplica pe zone luminate ale fetei.

Nu folosi un anticearcan prea luminos, pentru ca poate arata rau.
Cand aplici produsul pe liniile fine de sub ochi, poti incerca o baza mai intai, apoi anticearcanul. Baza te va ajuta sa stabilesti machiajul si va preveni pozitionarea anticearcanului pe liniile fine sau riduri.

Corecteaza si neutralizeaza tonurile albastre, rosii si purpurii

Daca ai vene in tonuri albastre sub ochi sau pe fata, incearca sa folosesti putin produs in ton de piersica, deoarece va da prospetime fetei.
Daca ai pete rosii pe fata, foloseste un produs cu o tenta de verde. Verdele va neutraliza  roseata si va camufla fata fara niciun efort. De asemenea, cand ai roseata pe fata, fa o programare la dermatolog si trateaza problema cat de repede poti.

Buze mai mari cu ajutorul anticearcanului

Acesta te poate ajuta sa maresti buzele. Mai intai, aplica un strat gros pe buze, stergandu-le conturul, apoi contureaza buzele cu un creion in acelasi ton cu cel natural; umple buzele complet cu ajutorul creionului. Apoi, aplica un ruj, urmand linia buzelor pe care ai creat-o deja. Asta te va ajuta sa creezi iluzia de buze mai mari fara interventii chirurgicale.

Acoperire maxima

Daca vrei o acoperire maxima cu anticearcanul, aplica-l folosind o pensula speciala, in loc de degete. Aceste pensule exista in forme si marimi variate, deci daca vrei precizie, foloseste o pensula mica pentru a camufla toate imperfectiunile fetei. Aplica-l doar pe zonele in care este necesar.

Potrivire perfecta

Cand acoperi imprefectiunile, petele de soare, eruptiile si cicatricile de acnee alege un anticearcan cremos, care se potriveste tonului pielii tale. Daca acesta este prea inchis sau prea deschis va evidentia defectele. Viziteaza un magazin cu produse de machiaj cu fata curata, asta te va ajuta sa gasesti culoarea corecta. Cere-i vanzatoarei sa te ajute sa gasesti nuanta potrivita si priveste-ti fata la lumina zilei…

Inainte sau dupa?

Daca folosesti un fond de ten lichid, aplica anticearcanul dupa ce ai aplicat fondul de ten, incat sa poti misca din loc anticearcanul si apoi sa fixezi totul cu o pudra in strat subtire. Daca folosesti fond de ten pudra, aplica mai intai anticearcanul, pentru ca pudra va ajuta la stabilirea anticearcanului.

Cum folosesti anticearcanul – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed