HomeFRUMUSETECosmetica Cum sa aplici corect machiajul de nunta

Cum sa aplici corect machiajul de nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
machiajul-de-nunta in Cosmetica

Make-up artistul Daniel Sandler ne arata cum sa avem machiajul de nunta perfect.

machiajul de nunta

Primul pas: primer-ul.
Inainte sa aplici fondul de ten, anticearcanul si pudra foloseste un primer pe baza de silicon pentru frunte, pleoape si alte zone care pot straluci prea tare.

Pasul al doilea: fondul de ten
Foloseste un fond de ten tot pe baza de silicon, pentru ca machiajul de nunta va tine mai mult decat daca ai folosi fond de ten cu formule uleioase. In felul acesta, nu va fi nevoie de retusare.

Pasul al treilea: fardul de ochi
Evita culorile tari, inchise pentru machiajul ochilor, deoarece nu vei arata bine in poze. Alege culori usoare ca roz deschis, purpuriu sau culori pastelate.

Fardurile in tonuri lila sunt potrivite oricarui tip de ten; aplica-le pe pleoape cu o perie adecvata.

Incadreaza ochii aplicand fardul pe linia de jos a genelor. Incepe din partea exterioara inspre interior si sterge fardul in exces. Creeaza deschidere ochilor aplicand fard in coltul lor interior cu o perie mai mica.

Pasul al patrulea: dermatograful
Foloseste un dermatograf rezistent la apa pe baza de silicon si aplica-l pe linia pleoapei de sus pentru a crea impresia de ochi mai mari.

Defineste-ti genele de jos cu un dermatograf mai mic aplicandu-l in partea exterioara a pleoapei de jos. Pastreaza un aspect diafan si nu aplica pe toata lungimea ochiului.
Ingroasa aceasta linie cu un strat de gri inchis de fard de ochi aplicat cu o perie.

Pasul al cincilea: corectorul
Aplica corector de culoare roz deschis cu o perie mica sub arcada pe toata lungimea pleoapei de sus.

Pentru a crea un efect instant de lifting, foloseste ondulatorul de gene nu mai mult de cinci secunde.

Pasul al saselea: rimelul
Aplica rimel negru pentru a finisa aspectul machiajului ochilor. Pentru ca rimelul sa arate bine toata ziua, aplica un ser peste rimel, pentru a-l face rezistent la apa.

Pasul al saptelea: obrajii
Aplica un fard de obraz pe baza de silicon de culoare roz pal pe pometi, avand grija sa nu il aplici prea jos, ca sa nu dea impresia de fata „cazuta”…

Pasul al optulea: buzele
Pentru o culoare durabila, aplica un primer pe buze inainte de a aplica rujul, care trebuie sa fie intr-o nuanta mai inchisa decat cea a buzelor tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed