Cum sa aveti gene perfecte

Share

Gene perfecte inseamna mai mult decat alegerea rimelului potrivit  – asta nu inseamna ca nu tine si de alegerea produselor de makeup ideale. Hidratarea si ingrijirea genelor dumneavoastra reprezinta diferenta clara intre genele uscate, rare si genele luxuriante si dese.

gene perfecte

1.    Crema pentru gene perfecte

Clasica sugestie ca hidratarea este foarte importanta nu este valabila doar pentru ten, ci si pentru gene perfecte. Dupa demachierea de seara, aplicati o cantitate mica de crema pe gene folosindu-va degetele. Aveti grija ca produsul sa nu va intre in ochi, caci la unele femei duce la trezirea cu ochii umflati in dimineata urmatoare.

2.    Uleiul de lanolina

Denumit popular „bursuc”, uleiul de lanolina este o ceara naturala secretata de glandele sebacee ale ovinelor si care se gaseste pe lana acestora, de unde se si extrage. Este perfect pentru hidratare. Suna scarbos, nu? Insa, nu va va mai deranja cand veti afla toate binefacerile atunci cand este utilizat ca inlocuitor pentru diferite produse cosmetice. Adaugati o cantitate foarte mica de ulei de lanolina inainte de somn pentru hidratare vizibila si un aspect sanatos.

3.    Uleiul de cocos

Uleiul de cocos se afla in topul produselor de hidratare. Acest ulei este obtinut la cald. Puneti o mica cantitate de ulei de cocos in palme si aplicati-l pe gene inainte de culcare. La fel ca si in cazul cremei, asigurati-va ca nu va ajunge in ochi. Ochii umflati pot aparea in unele cazuri.

4.    Latisse

Poate ca genele nu sunt fragile insa acesta problema poate aparea oricand. Acest miracol al prescriptiilor medicale ajuta la alungirea si intarirea genelor vazand cu ochii. Odata crescute, va puteti folosi de oricare dintre metodele de mai sus pentru a mentine grosimea si luciul genelor.

5.    Biotina ajuta pentru a avea gene perfecte

Biotina ajuta la regenerarea celulor, iar genele sunt celule moarte ale pielii. Aveti grija de ele luand zilnic cate un supliment de biotina, care va va ajuta sa aveti o piele sanatoasa si ajuta la cresterea unghiilor si a parului…

6.    Rimelul „amorsa”

Contracarati efectele rimelului. Daca obisnuiti sa purtati regulat rimel, atunci stiti ca efectele rimelului nu sunt tocmai pozitive pentru aspectul general al genelor. Unele formule usuca foarte mult genele si le fac sa arate mai scurte si fragile odata cu aplicarea rimelului. Nu va ingrijorati! Rimelul amorsa va ajuta. Aceasta formula speciala ajuta la consolidare si face gene perfecte, mai durabile, fara aspect neplacut.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news