HomeFRUMUSETECosmetica Cum sa economisesti bani cu produsele de machiaj

Cum sa economisesti bani cu produsele de machiaj

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Cum-sa-economisesti-bani-cu-machiajul.jpg

Nu vrei sa lasi o gaura in bugetul familiei pentru a cumpara cele mai bune produse de frumusete. De fapt, exista niste sfaturi si trucuri pentru a economisi bani cu acestea.

Cum sa economisesti bani cu machiajul

Gandeste-te de ce cumperi machiajul.

Ia in considerare motivul pentru care cumperi machiajul. Il cumperi pentru ca vrei sa arati dragut la o intalnire sau pentru ca ai nevoie la serviciu? Cumperi machiajul din obisnuita sau pentru a-ti ridica moralul cand nu te simti in largul tau? Daca acesta este motivul, poate ca vei vrea sa distrugi acest obicei nesanatos.

Incearca-l inainte de a-l cumpara.

O metoda buna de a economisi bani este sa incerci intotdeauna produsul inainte de a-l cumpara. Poate ca iti va pica pata pe o nuanta de care iti vei da seama acasa ca nu ti se potriveste. Verifica intotdeauna magazinele si politica firmelor, pentru a vedea daca poti inapoia produsele care nu te satisfac.

Cumpara produse pe care le folosesti.

Nu arunca banii pe produse pe care nu le folosesti de obicei, gandindu-te ca poate le vei folosi intr-o zi. Cumpara produse de cea mai buna calitate, dar cele pe care le folosesti in mod obisnuit.

Cumpara pensule de calitate.

Uneori, nu este vorba despre produsele de machiaj pe care le folosim, ci despre instrumentele potrivite. Deci, daca vrei sa economisesti bani, investeste in cele mai bune pensule de machiaj. Vor rezista mai mult si iti vor aduce rezultate mai bune. Pentru a le prelungi durata de viata, spala-le cu sapun si apa la fiecare trei-patru luni.

Axeaza-te pe firme mai putin costisitoare.

O firma mai putin scumpa nu coincide neaparat cu produse de calitate mai proasta. O metoda foarte usoara de a economisi este sa cauti firme mai putin proeminente, care ofera produse de calitate la un pret injumatatit.

Cauta reduceri si bonusuri.

Este o idee buna sa econimisesti bani cu ajutorul reducerilor. Cand poti cumpara un astfel de produs, fa-o. Cauta site-uri despre vanzari si oferte speciale ale firmelor tale preferate. Multe companii de cosmetice ofera uneori bonusuri pentru o valoare minima, asa ca nu le rata.

Colecteaza mostre gratuite.

O metoda simpla de a economisi bani este sa obtii mostre de produs oferite in timpul prezentarilor publice sau disponibile la vanzarile de produse de machiaj. Asta iti da sansa sa incerci produse inainte de a le cumpara, in timp ce te poti baza pe ceva cand produsul tau e pe terminate…

Cumpara produse de machiaj cu efect dublu.

Un truc bun este sa cumperi produse multifunctionale. De exemplu, unele produse anticearcan se folosesc si ca iluminatori, in timp ce unele pot fi folosite si ca rujuri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed