HomeFRUMUSETECosmetica Cum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plaja

Cum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plaja

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Cum-sa-iti-faci-machiajul-pentru-o-nunta-pe-plaja-9.jpg

Toate femeile viseaza la o nunta pe plaja, la nisipul stralucitor, cerul albastru, sunetul valurilor sau mirosul de mare. Daca esti atat de norocoasa si ai parte de o asemenea nunta, trebuie sa fii foarte atenta cu machiajul pentru o nunta pe plaja pe care il alegi. Daca urmezi sfaturile de mai jos, cu siguranta vei avea machiajul potrivit pentru un asemenea decor de vis.

Un machiaj pentru o nunta pe plaja necesita mai mult decat cateva cunostinte in materie. Trebuie sa iei in considerare factori precum lumina soarelui, aerul sarat si, bineinteles, briza.

1. Un pas important este alegerea fondului de ten care sa reziste la umiditate. Aerul umed poate strica si cel mai bun machiaj daca nu se folosesc produsele adecvate. Asadar, un fond de ten rezistent asigura succesul machiajului tau.

2. Un alt aspect important este lumina. Soarele face machiajul sa arate altfel. Asa ca trebuie sa ai grija ce culori si texturi alegi, ca sa nu dai gres.

3. Nu uita ca soarele scoate in evidenta imperfectiunile. Asa ca foloseste un anticearcan mat pentru a le acoperi. Culoarea anticearcanului trebuie sa se potrivesca cu cea a fondului de ten.

4. Alege un fond de ten doar putin mai inchis decat tenul tau pentru ca nu ai vrea sa se vada o diferenta prea mare intre fata si restul corpului. Daca esti bronzata, atunci nu e necesar un fond de ten mai inchis. Poti opta pentru unul in ton cu pielea ta.

5. Foloseste periile si ustensilele potrivite, pentru a te asigura ca produsele cosmetice pe care le folosesti pentru machiajul tau se amesteca adecvat…

Folosind tehnicile potrivite machiajul pentru nunta va fi unul reusit!

Cum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plaja Video

Cum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plajaCum sa iti faci machiajul pentru o nunta pe plaja

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed