HomeFRUMUSETEMachiaj Cum sa iti faci un machiaj ca al lui Kristen Stewart

Cum sa iti faci un machiaj ca al lui Kristen Stewart

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
machiaj-ca-al-lui-Kristen-Stewart in ARTICOLE SLIDER

Kristen Stewart se numara printre vedetele care opteaza pentru machiaje naturale in viata cotidiana si ceva mai sofisticat prin care isi pun in valoare trasaturile la evenimentele importante si glamour din viata lor. Machiajul Kristen Stewart, desi nu este unul foarte incarcat, straluceste la fiecare aparitie, punandu-i foarte bine in evidenta privirea.

machiaj ca al lui Kristen Stewart

Indiferent de ten sau outfit-ul pentru care optati, produsele necesare machiajului lui Kristen Stewart sunt aceleasi ca pentru orice machiaj; de la fond de ten, pudra si blush pana la creion negru si ruj. Ceea ce defineste machiajul adoptat de actrita Kristen Stewart sunt culorile pe care aceasta le poarta pe pleoape: auriu, maro, cupru, gri si eyeliner.

machiaj Kristen Stewart

Acest tip de machiaj avantajeaza ochii deschisi la culoare si se poate realiza chiar si in zece minute. Este un machiaj „smokey eye” discret si usor de adaptat in orice moment al zilei.
Iata o schema ajutatoare in realizarea machiajului marca Kristen Stewart.

makeup Kristen Stewart

Pentru inceput, este de retinut ca secretul acestui machiaj sta in naturalete. Pentru o piele tanara si un ten sanatos, machiajul nu necesita multe produse. Desi, daca este intins bine cu degetele, putin fond de ten vine perfect.

De retinut! Aplicat cu degetele, fondul de ten intra si se fixeaza mai bine in piele. Cele care folosesc o cantitate mica de fond de ten este indicat sa utilizeze acest mod de aplicare.

Linia sprancenelor se defineste cu o pensula intr-o nuanta apropiata fondului de ten, dar dupa aplicarea bazei de machiaj. Apoi, linia sprancenelor se defineste cu o pensula mica si cu o culoare naturala cat mai apropiata culorii sprancenelor.

machiaj de seara Kristen Stewart

Urmatorul pas este baza pentru machiajul ochilor. Se aplica un fard crema maro deschis pe toata pleoapa, pana la sprancene dupa care, cu o pensula mai mare se aplica un fard compact gri inchis pe pleoape pana in pliul ochiului. Fardul gri trebuie intins bine pentru a se amesteca cu baza maro. Astfel se obtine efectul „smokey eyes”. Iar pentru ca vorbim despre un smokey discret, culorile trebuie foarte bine intinse. Pentru a capata privirea patrunzatoare pe care ne-o ofera machiajul actritei Kristen Stewart, se pune acelasi fard gri pe o pensula foarte subtire, usor uda, si se traseaza o linie contur a ochiului.

machiaj natural Kristen Stewart

Cu un creion gri deschis cu particule sidefate se va contura partea inferioara a ochiului. In ceea ce priveste genele, pentru o privire patrunzatoare, inainte de aplicarea rimelului genele se intorc cu clestele. Daca se opteaza pentru un rimel cu volum care sa nu incarce genele, sunt suficiente doua sau trei aplicari…

Tenul si luminozitatea de care se bucura Kristen Stewart se datoreaza in mare parte pudrei translucide si blush-ului roz-corai. Aplicarea blush-ului se face cu o pensula voluminoasa pentru o acoperire eficienta. Iar la final, se aplica un gloss roz stralucitor care te va duce in lumina specifica lui Kristen Stewart!

machiaj smokey eyes Kristen Stewart

machiaj in stilul Kristen Stewart

Tutorial video machiaj Kristen Stewart

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed