HomeFRUMUSETEMachiaj Cum sa iti faci un machiaj natural pentru nunta

Cum sa iti faci un machiaj natural pentru nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Cum-sa-iti-faci-un-machiaj-natural-pentru-nunta.jpg

Pe masura ce nunta se apropie, stresul este din ce in ce mai mare, intrucat ai o gramada de detalii de pus la punct. Poate nu ai mai avut timp sa te gandesti si la machiaj. Dar e necesar sa stii cum vei arata si ar fi bine sa optezi pentru un machiaj natural pentru nunta.

Cum sa iti faci un machiaj natural pentru nunta

Daca te mariti intr-un spatiu luminos si vrei un machiaj natural pentru nunta, foloseste un fond de ten cu o nuanta mai inchis decat pielea ta. Lumina soarelui lumineaza orice si nu ai vrea sa se vada toate imperfectiunile.

Daca nunta e undeva in interior, atunci poti folosi un fond de ten cu cateva nuante mai inchis decat pielea ta, dar fara sa exagerezi. Nu uita sa aplici un primer inainte de fondul de ten pentru un machiaj natural pentru nunta.

machiaj natural pentru nunta

Aceeasi regula se aplica si pentru fardul de obraz. Daca vrei un machiaj natural pentru nunta, atunci alege un fard cu o nuanta mai inchisa decat pielea ta. Alege pentru un machiaj natural pentru nunta culori precum rozul pal sau culoarea piersicii.

Rujul trebuie sa fie si el cat mai natural, dar nu e necesar sa fie foarte deschis la culoare. Asigura-te ca vei avea rujul pe buze toata ziua.

In cele din urma ocupa-te de „oglinda sufletului”, ochii. Foloseste un rimel foarte rezistent si de calitate. Culoarea rimelului trebuie sa fie complementara celorlalte culori folosite in machiaj…

Cu aceste sfaturi vei sti cu siguranta cum sa iti faci un machiaj natural pentru nunta.

Cum sa iti faci un machiaj natural pentru nunta – Video

machiaj natural nuntamachiaj natural pentru nuntamachiaj natural pentru nuntamachiaj natural pentru nuntamachiaj natural nuntamachiaj natural nuntamachiaj natural nunta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed