HomeFRUMUSETEMachiaj Cum sa realizezi un machiaj asiatic

Cum sa realizezi un machiaj asiatic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
machiaj-asiatic in Machiaj

Cine vrea o imagine adaptabila, o schimbare, ceva nou in aspectul personal, poate recurge la machiajul asiatic, cu care poate face furori in orice imprejurare. De aceea, am gasit cateva trucuri care te vor ajuta.

machiaj asiatic

1. Unul dintre trucurile machiajului asiatic este aplicarea unui fard deschis de-a lungul pleoapelor. Astfel vei reusi sa creezi un aspect luminos si vei iesi cu siguranta in evidenta printre prietenele tale.

2. Dupa ce ai aplicat fardul luminos pe pleoape, foloseste o culoare mai inchisa sau medie conturand ochii deasupra pleoapei, dar fara sa incluzi si osul sprancenelor. Asa vei da mai mult volum pleoapei.

3. Acum, pe osul sprancenei, aplica un fard deschis, ca cel pe care l-ai aplicat prima data pe pleoape. Albul metalic este o alegere potrivita pentru zona osului sprancenei, astfel ajutandu-te sa evidentiezi culoarea ochilor. Cand vrei sa folosesti o astfel de culoare in aceasta zona, asigura-te ca sprancenele tale au o forma buna.

asiatic

4. Ochii asiatici sunt unii dintre cei mai frumosi ochi; indiferent de culoare sau forma, sunt permisibili. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un creion intr-o culoare inchisa pentru linia exterioara a ochilor, incat sa scoti in evidenta frumusetea lor. Culoarea o poti aplica si pe linia interioara a genelor. Astfel vei fi sigura ca vei scoate in evidenta culoarea lor, iar machiajul va arata superb.

5. Acum apeleaza la rimelul pe care il vei aplica pe genele de sus si de jos. Vei obtine un efect complet al unei priviri atragatoare. Este important sa faci acest lucru, mai ales daca ai ochii asiatici.

6. Pentru un machiaj asiatic, poti apela si la crearea coditei, la coltul exterior al ochilor. Aceasta poate face diferenta si poate da un accent frumos machiajului tau.

Nu trebuie sa ai ochii unei asiatice ca sa creezi un astfel de machiaj. Tot ce trebuie sa faci este sa imiti putin aceasta imagine si o vei obtine cu siguranta…

Tutorial video machiaj asiatic

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed