HomeFRUMUSETEMachiaj Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact

Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 976 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Cum-sa-te-machiezi-cand-porti-lentile-de-contact.jpg

Poate fi destul de dificil sa te machiezi daca porti lentile de contact. Iata cateva sfaturi despre cum sa te machiezi cand porti lentile de contact. Poate fi destul de complicat, dar daca urmezi sfaturile noastre, acest proces va deveni mai simplu si usor de realizat.

Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact

Sa te machiezi inainte sau dupa ce ti-ai pus lentilele de contact?

In acest sens, parerile sunt impartite. Multe femei care poarta lentile de contact prefera sa se machieze dupa. E posibil sa strici lentilele de contact daca le pui dupa ce te-ai machiat si, de asemenea, iti poti strica machiajul.

Pentru ca iti expui ochii la lichidul lentilelor, ar fi bine sa folosesti machiaj non-alergenic.

Fardul de ochi

Aplica fardul de ochi dupa ce ti-ai pus lentilele de contact si opteaza pentru unul crema, bazat pe apa, care e mai putin iritant decat unul bazat pe uleiuri. Un fard pudra este o alegere mai riscanta pentru ca poate sa iti ajunga pe lentile. Daca totusi te hotarasti sa aplici fard pudra, tine ochii inchisi in timpul aplicarii.

Dermatograful

Daca aplici dermatograf sub gene, nu o face cu lentilele puse. Oricum, fie ca iti pui lentilele inainte sau dupa ce te machiezi, e mai bine sa aplici dermatograful sub gene, pentru a evita eventualele iritatii.

Rimelul

Evita rimelurile ce contin fibre de marire a genelor. Nu ar trebui sa mai aplici rimel la radacina genelor, ci doar de la mijloc in sus.

Iti poti infecta ochii daca porti lentile de contact si aplici rimel, dar daca tii cont de sfaturile de mai sus, poti evita astfel de probleme. In plus, incearca sa nu tii prea mult produsele cosmetice. Schimba-le la fiecare trei sau patru luni…

Cand vine vorba de demachiere, da jos mai intai lentilele si apoi demachiaza-te corespunzator.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed