HomeFRUMUSETEMachiaj Cum sa te machiezi pentru nunta

Cum sa te machiezi pentru nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Cum-sa-te-machiezi-pentru-nunta in Machiaj

Este foarte obositor sa planuiesti o nunta perfecta si ai putea sa omiti un detaliu important, precum este aplicarea machiajului corect. Daca vrei ca in pozele de nunta sa apari cu un look perfect, trebuie sa inveti cum sa te machiezi pentru nunta. Fardul de obraz este un element-cheie in realizarea machiajului.

Cum sa te machiezi pentru nunta

Pentru a transforma o piele plictisitoare intr-una radianta intr-un timp foarte scurt, ai nevoie de fardul de obraz potrivit. Sunt cateva moduri in care poti afla care e nuanta potrivita pentru pielea ta. Te poti ciupi de cateva ori de obraz, iar culoarea rezultata este cea potrivita si pentru fardul de obraz.

O alta metoda pentru a invata cum sa te machiezi pentru nunta este sa alegi un fard cu o jumatate de nuanta mai deschisa decat cea a rujului pe care il folosesti.

Cum sa te machiezi pentru nunta si cum sa faci fondul de ten si fardul sa dureze?

Pentru a fi sigura ca fardul va rezista toata ziua, trebuie sa folosesti un primer de calitate. Acelea pe baza de silicon sunt potrivite in special mireselor care stau foarte mult in spatii deschise, unde ar putea aparea umezeala care ar putea distruge machiajul.

Cele care nu sunt prea obisnuite cu machiajul sau cele care nu au timp sa il realizeze pot folosi un fard de obraz de tip crema.

Aplicarea fardului de obraz este ultima parte dintr-un machiaj. Acesta te ajuta sa iesi in evidenta cu adevarat. Incepe prin a aplica putin fard cu o perie tip evantai. Aplica in timp ce zambesti, pentru ca astfel acoperi zonele esentiale. Daca nu este de ajuns, mai poti aplica pe parcurs. Adu-ti aminte ca mai putin inseamna mai bine…

Daca aplici prea mult de la inceput, cu siguranta vei fi nevoita sa stergi excesul, ceea ce va dura prea mult. Folosind culori mai pale, asiguri un machiaj foarte natural.

Cum sa te machiezi pentru nunta Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed