HomeFRUMUSETEMachiaj Cum scapam de cearcane?

Cum scapam de cearcane?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 946 views
Cum-scăpăm-de-cearcăne in Machiaj

Aparitia cearcanelor este primul indicator al varstei, dar si starea de sanatate, zona din jurul ochilor fiind una foarte delicata. De aceea, trebuie sa invatam cum scapam de cearcane. De asemenea, ridurile, inchiderea la culoare a pielii, sprancenele coborate ce redau ideea unui chip obosit, toate sunt semne ale trecerii anilor, pe care nimeni nu le doreste.

Cum scapam de cearcane

De ce apar ridurile, cearcanele si pungile din jurul ochilor?

Regiunea perioculara are parte de mai multe transformari, se reduce tesutul gras, musculatura din jurul ochilor isi pierde tonusul, iar tesutul osos isi pierde consistenta, fapte care duc la aparitia cearcanelor. De asemenea, oboseala cronica, deshidratarea, expunea pentru o perioada mai mare de timp la soare, lipsa vitaminelor din corp, pot duce la transformarea chipului intr-un mod nedorit.

Diferenta dintre pungi si cearcane
Cearcanele sunt cauzate de culoarea inchisa a pielii, in timp ce pungile sunt umflaturile de sub ochi, sunt in general cauzate de pierderea tonusului muscular, care evidentiaza grasimea de sub pleoapa inferioara. De vina mai pot fi si epidermele sau retinerea de apa sub ochi.

Primul pas care trebuie facut este o programarea unei consultatii la un medic specialist care ar putea face o analiza mai atenta a zonei din jurul ochilor si o evaluare a starii de sanatate, stabilind cauzele aparitiei acestora.

Cearcanele mai adanci pot fi combatute prin injectarea acidului hialuronic, care stopeaza vasele de sange prezente in zona respectiva. Daca cearcanele sunt inchise la culoare din cauza pigmentului, exista un tratament care dureaza mai mult timp, cu creme cu agenti depigmentanti. De asemenea, pentru rezultate imediate exista tehnologia laser, iar vasele de sub ochi, care devin din ce in mai vizibile cu trecerea anilor pot fi eliminate usor.

Ce se intampla cu ridurile?

Injectarea toxinei botulinice se realizeaza pentru ridurile din coltul lateral al ochilor, iar rezultatele se observa dupa trei, pana la cinci zile. Pentru pungile de sub apa exista o singura metoda, care consta intr-o interventie chirurghicala ce confera rezultate uimitoare.

Acidul hialuronic reprezinta cea mai buna tehnica de a scapa de cearcane si se injecteaza sub ochi. Cele mai noi tipuri de astfel de acid retin apa si sunt sub forma de gel, imbunatatite cu antioxidanti, aminoacizi, vitamine si minerale, care ofera efecte mai bune.

Cum se injecteaza si care sunt riscurile?

Dureaza doar cateva minute, iar injectarea nu este dureroasa. Gelul trebuie sa se integreze perfect in tesut, nu se simte la atingere si nu pune presiune pe tesutul din jur. La scurt timp se observa si efectele, ridurile fiind atenuate, iar santurile de sub ochi, umplute.

Efectul dureaza intre sase luni si un an si este considerata o varianta foarte buna. De asemenea, acidul hialuronic poate corecta si pozitia sprancenelor, atenuand astfel umbrele create de procesul imbatranirii…

Aproape orice persoana isi poate face astfel de interventii, pentru a indeparta sau ameliora semnele trecerii anilor, redand chipului luminozitatea si trasaturile frumoase.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed