HomeFRUMUSETEMachiaj Cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi

Cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Cum-se-aplică-corect-dermatograful-și-tușul-de-ochi.jpg

Multe femei adora machiajul ochilor cu eyeliner negru, dar putine dintre ele stiu cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi. Majoritatea se feresc, pentru ca nu au idee cum sa le aplice, dar, daca se respecta cateva reguli de baza despre cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi, nu ar trebui sa existe nicio problema.

Cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi

Cum se aplica in mod corect dermatograful – Trucuri de aplicare

Dupa ce se hidrateaza fata, se aplica un fond de ten si se fixeaza un strat fin de pudra apoi se poate aplica si tusul de ochi. Trasarea eyeliner-ului se face de fiecare data, incepand cu mijlocul ochiului, prin miscari scurte de hasurare, spre interior, cu privirea in jos. Trebuie sa ai grija sa nu fie prea mult produs pe pensula si sa incerci sa mergi cu acceasta cu linii foarte scurte, iar cand ajungi spre interiorul ochiului, linia trasata va trebui sa fie foarte subtire.

Este important ca trasarea liniei sa fie cat mai aproape de radacina genelor pentru a nu se crea goluri vizibile intre gene si eyeliner. Dupa ce se traseaza linia de tus, va trebui sa te opresti si sa iti conturezi si celalalt ochi.

Ajutor de la creion
Pasul urmator este realizarea coditelor. Daca doresti sa obtii cele doua cozi simetrice, vei avea nevoie de un servetel si un creion dermatograf alb sau crem. Se impatureste servetelul in doua si se asaza la coada ochiului, astfel incat linia genelor de jos sa ajunga pana la capatul sprancenei. Cu alte cuvinte, va trebui sa unesti genele de jos cu spranceana prin intermediul unei linii trasate cu un creion dermatograf. In acest mod, daca liniile nu vor fi simetrice, le vei putea sterge cu usurinta. Dupa obtinerea rezultatelor dorite, se poate trece la trasarea coditelor cu tus.

Trasarea cozii este considerat cel mai dificil pas insa daca vei respecta linia trasata cu creionul, cozile tale vor fi perfecte. In plus, daca iti este teama, vei putea pastra servetelul ce uneste linia genelor de jos cu spranceana. Trebuie sa trasezi linia cu miscari scurte, de la capatul ochiului, inspre arcada. Dupa ce ai terminat de trasat tusul, va trebui sa stai putin ochii inchisi pentru a se usca si fara a lasa urme de pleoape. Apoi urmeaza mascara si fard de obraz si totul este pregatit…

Cum se aplica in mod corect dermatograful si tusul de ochi – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed