HomeFRUMUSETECosmetica Cum se face corect o demachiere

Cum se face corect o demachiere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Cum-se-face-o-demachiere-corecta in Cosmetica

Folosim demachiant sau lotiune de curatare a fetei?
Niciodata nu ar trebui sa ne intrebam daca sa folosim demachiant sau lotiune de curatare a fetei pentru a ne demachia corect. Oricat de obosita ai fi, nu renunta la niciuna dintre cele doua. Afla in randurile urmatoare de ce.

Cum se face o demachiere corecta

Sa incerci sa simplifici rutina in ceea ce priveste machiajul, poate insemna aplicarea unei cantitati mai mici de chimicale pe fata, dar, de asemenea, poate duce la alegeri gresite. Astfel, nu e niciodata o idee buna sa alegi intre demachiant si lotiunea de curatare a fetei.

Daca nu vrei sa folosesti lotiunea tonica atunci cand ai tenul gras, este un bun exemplu de eficientizare a rutinei in materie de machiaj, dar sa alegi ori demachiant ori lotiunea de curatare a fetei, nu este niciodata o idee buna.

Care e diferenta intre demachiant si lotiune de curatare a fetei?
Pentru a sti care e diferenta intre cele doua, trebuie sa stii cate putin despre fiecare.

Demachiantul are rolul de a curata fata de machiajul propriu-zis si ar trebui sa fie folosit in fiecare seara.

Lotiunea de curatare iti curata fata de praf, grasime si bacterii. Si ea trebuie aplicata in fiecare seara pentru a te demachia corect, fara sa te alegi cu iritatii sau pete.

Demachiantul este usor si rapid de folosit, pe cand lotiunea de curatare necesita mai mult timp. Ai nevoie macar de un minut pentru a fi sigura ca ai curatat praful si bacteriile de pe fata.

Cum alegem demachiantul si lotiunea de curatare potrivite?
E usor sa alegi lotiunea potrivita: e bine sa fie fara alcool pentru pielea normala si uscata, iar pentru pielea grasa alege una non-comedogenica.

Cum se face o demachiere corecta

In ceea ce priveste demachiantul, ai mai multe variante la dispozitie. Servetelele demachiante sunt o varianta buna pentru a te demachia corect. In general, alege produse care sunt blande cu pielea ta.

De ce sa folosesti demachiant separat pentru ochi?
Multi experti ne sfatuiesc sa folosim demachiant separat pentru ochi, mai ales daca folosim fard sau rimel rezistent la apa.

Pielea din jurul ochilor este mai sensibila si, de aceea, are nevoie de ingrijire separata…

Daca nu ai grija, iti poti rani pielea din jurul ochilor
Daca nu vrei sa iti achizitionezi un demachiant separat pentru ochi, nu uita ca e bine sa folosesti si lotiune de curatare a fetei, dar si demachiant, daca vrei sa ai o piele curata si fina.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed