HomeFRUMUSETEMachiaj Cum se face demachierea corecta?

Cum se face demachierea corecta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/cleansing.jpg

Pentru un ten perfect, primul pas este demachierea corecta. In fiecare seara, acest simplu gest de indepartare corespunzatoare a machiajului poate face diferenta intre un ten sanatos si unul cu probleme. Iata cateva sfaturi pentru a invata cum se face demachierea corecta:

Cum se face demachierea corecta

Demachierea corecta a ochilor este foarte importanta
Zona ochilor este cea mai sensibila de pe fata si este predispusa la aparitia ridurilor. Se aplica demachiant pe o discheta care se asaza pe ochi, se lasa cateva secunde, dupa care se sterge discret, prin acest mod machiajul se inmoaie si se indeparteaza mult mai usor.

Indeparteaza complet mascara
La fel de importanta este si demachierea corecta a mascarei. Urmele de mascara se acumuleaza la radacina genelor, fapt care va putea duce la caderea lor. Se inmoaie un betisor pentru urechi in demachiant si se sterge linia genelor pentru a ne asigura ca se indeparteaza fiecare urma de fard.

Alege produse adecvate pentru a face demachierea corecta
Trebuie sa alegi produsele in functie de tipul tau de ten, iar kitul complet pentru demachiere ar trebui sa contina lotiune demachianta, tonica asu micelara. Produsele pentru spalarea tenului pot fi si ele la fel de eficiente, insa acestea nu reusesc sa indeparteze fardurile sau mascara care sunt mai rezistente la apa…

Cum se face demachierea corecta – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed