HomeFRUMUSETEMachiaj Cum trebuie alese genele false?

Cum trebuie alese genele false?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Cum-trebuie-alese-genele-false.jpg

Trebuie sa stii ca genele false pot reprezenta arma ta secreta la care poti apela oricand vei participa la un eveniment special, asa ca iata cateva sfaturi:

Sa alegi genele nu este foarte usor, pentru ca acestea trebuie sa fie de calitate si sa arate cat mai natural posibil. De cele mai multe ori, genele false vin alaturi de un adeziv special. In primul rand, trebuie sa testezi adezivul si sa aplici o cantitate redusa in zona tamplei. Trebuie sa astepti cateva ore pentru a putea vedea daca esti alergica sau nu insa majoritatea produselor sunt special concepute pentru a nu provoca alergii.

Pasul urmator consta in taierea genelor la dimensiunea dorita si adecvata ochilor, se tine banda de gene deasupra pleoapelor si apoi o modifici in functie de lungimea dorita. Anumite gene false vin si cu o banda adeziva, in timp ce altele vin cu un tub de adeziv si este indicat sa citesti instructiunile de folosire din ambalaj.

Nu se aplica fard pe pleoape inainte ca genele sa fie lipite, pentru ca fardul va impiedica banda sa se lipeasca asa cum trebuie. Dupa aplicarea lor, se foloseste un creion dermatograf negru sau maro pentru ca linia genelor sa fie subliniata, prin acest mod, delimitarea pleoapelor va fi mai putin vizibila, iar genele vor parea mai naturale.

Trebuie sa ai grija sa nu dormi niciodata cu genele false la ochi, ci sa le indepartezi cu ajutorul unui demachiant obisnuit, care inmoaie acel adeziv.

Cateva recomandari:
– Desi iti place aspectul pe care il confera aceste gene false, sa nu exagerezi cu utilizarea lor.
– Pentru ca sunt lungi si voluminoase, este destul clar ca sunt false, asa ca se recomanda sa le folosesti seara, la evenimentele speciale…
– Ai grija de unde iti cumperi genele, pentru ca acestea trebuie sa fie de calitate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed