HomeFRUMUSETEMachiaj Dacă pielea se lasă, măștile reprezintă soluția optimă

Dacă pielea se lasă, măștile reprezintă soluția optimă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 832 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Dacă-pielea-se-lasă-măștile-reprezintă-soluția-optimă.jpg

Deseori legată de un deficit hormonal apărut în perioada de menopauză, lăsarea epidermei feţei este, în general, mai dificil de combătut ca ridurile. Le afectează doar pe unele femei, într-o măsură mai mult sau mai puţin importantă, în funcţie de forma feţei. De exemplu, cele cu pomeţii mai accentuaţi şi maxilarul bine pronuntat îşi păstrează pielea chipului fermă mai mult timp decât cele cu faţa rotundă.

Dacă pielea se lasă, măștile reprezintă soluția optimă

Recomandările noastre

Evitaţi să slăbiţi brusc şi mult, căci, după 50 de ani, acest lucru are efect nefast şi asupra pielii feţei. Mai bine slăbiţi progresiv, astfel ca epiderma să aibă timp să se adapteze la noul contur al feței.

Produse cu efect sigur

Mască cu morcovi. Daţi câţiva morcovi pe răzătoarea mică, apoi amestecaţi piureul obţinut cu puţin lapte sau smântână, până obţineţi o soluţie omogenă. Întindeţi masca pe faţă cu o spatulă. Lăsaţi să acţioneze 10-15 minute, apoi îndepărtaţi cu apă caldă.

Mască cu pepene galben. Zdrobiţi miezul proaspăt cu o furculiţă, după ce în prealabil l-aţi curăţat de seminţe. Întindeţi piureul fin pe faţă, lăsaţi să acţioneze 20 de minute, apoi clătiţi cu apă caldă.

Mască cu roşii. Cu o roşie bine coaptă, decojită, masaţi pielea obrazului şi a îndepărtaţi cu apă călduţă, apoi aplicaţi o cremă hidratantă…

Mască cu brânză de vaci. Amestecaţi, într-un castron curat, din ceramică, 50 g brânză de vaci, un gălbenuş proaspăt şi o lingură de ulei de germeni de porumb. Întindeţi pasta obţinută pe ten. Lăsaţi-o să acţioneze 15-20 de minute, apoi clătiţi cu apă călduţă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed