HomeFRUMUSETEMachiaj Declarați război zonelor înroșite și petelor

Declarați război zonelor înroșite și petelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 832 views
Declarați-război-zonelor-înroșite-și-petelor in Machiaj

Declarați război zonelor înroșite și petelor! În aceste vremuri moderne, există soluții pentru a scăpa de petele inestetice și de zonele înroșite, iar în cele ce urmează, vi le recomandăm pe cele mai eficiente dintre acestea.

Declarați război zonelor înroșite și petelor

Declarați război zonelor înroșite și petelor, folosind tehnici profesionale și metode ce țin pasul cu timpurile actuale. Puteți lua în calcul terapia cu laser, dar și alte tratamente pe bază de azot lichid sau de electrocoagulare.

Azot lichid, electrocoagulare, laser

Prezenţa zonelor înroşite şi a petelor maronii pe faţă oferă un aer îmbătrânit. În caz că vă confruntaţi cu mult blamata cuperoză a obrajilor şi a aripilor nasului, nu ezitaţi să apelaţi la electrocoagulare sau mai bine declarați război zonelor înroșite și petelor apelând la câteva şedinţe de laser-terapie.

Fragilitatea vasculară necesită suplimentar anumite precauţii: evitarea expunerilor prelungite la soare şi a tratamentelor agresive (gomaj, produse inadaptate). Aceleaşi recomandări sunt valabile şi pentru petele brune, care apar foarte frecvent la bătrâneţe.

Declarați război zonelor înroșite și petelor chiar de la început! Primul lucru pe care îl aveţi de făcut este să mizaţi pe prevenire, folosind o cremă cu factor de protecţie mare atunci când vă expuneţi la soare. Dacă petele sunt numeroase şi localizate pe mâini, decolteu sau frunte, azotul lichid poate fi o soluţie pentru a le elimina. Când petele sunt diseminate, cel mai bun tratament este laserul.

Aveți grijă la alimentație

Dacă vă confruntați deseori cu pielea înroșită ori cu mici pete pe ten, acestea pot fi cauzate și de alimentație. Așadar, vă recomandăm să evitați mâncărurile picante, cele care au în componență un nivel ridicat de sare sau cele care sunt prea aromate. De asemenea, reduceți sau eliminați consumul de alcool, căci există posibilitatea ca și acesta să poată provoca diferite reacții pe corp.

Creme cosmetice

Anumite femei au un ten sensibil, care este foarte expus alergiilor. Unele creme pot fi foarte bune pentru tenul înroșit sau cu pete, deoarece au vitamine care îl pot ajuta. Declarați război zonelor înroșite și petelor folosind creme pentru față pe bază de vitamina C – sunt de folos tenului prin întărirea pereților vaselor care sunt sensibile – și vitamina B – posedă un efect foarte eficient contra factorilor alergeni, dar este de mare ajutor și în cazul în care tenul este expus schimbărilor cauzate de starea vremii, cu precădere când se face trecerea de la un sezon la altul.

Produse cu efect antialergic

Dacă sursa care vă cauzează înroșirea pielii și apariția petelor are la origine un efect alergic, provocat de substanțe chimice precum detergenții, parfumurile, atunci declarați război zonelor înroșite și petelor folosind un tratament medicamentos prescris de medicul de familie. Alte surse cauzatoare de alergie pot fi și praful, anumite materiale textile, părul unor animale sau unele substanțe medicamentoase…

Alergiile pot fi de numeroase naturi, de aceea medicul este cel care poate stabili cu exactitate tipul de medicament necesar, iar în cazurile foarte grave, trebuie să consultați medicul dermatolog, spre a vă îndruma în funcție de situația precisă, ori pentru a vă prescrie un tratament personalizat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed