Home FRUMUSETEMachiaj Farduri pentru ochii caprui

Farduri pentru ochii caprui

autor Elena Yvette
270 vizualizari

E foarte usor sa machiezi ochii caprui dupa ce afli ce culori ti se potrivesc. Iata cateva sfaturi pentru a alege cele mai bune farduri pentru ochii caprui. Ca sa gasesti cea mai buna culoare pentru ochii caprui, poti incepe cu paleta de culori. Ochii tai vor iesi in evidenta daca alegi de pe paleta de culori nuantele complementare culorii ochilor tai.

Cele mai bune farduri pentru ochi caprui

Poti folosi dermatograf maro sau negru si poti alege cam ce culoare de fard doresti. Este foarte usor sa gasesti look-ul potrivit cu farduri pentru ochii caprui.

Farduri pentru ochi caprui

Cele mai bune culori de farduri pentru ochii caprui
Bazandu-ne pe paleta culorilor, ochii caprui permit alegerea unor nuante dintr-o gama foarte variata, de exemplu: violet, albastru, roz sau culori neutre precum cuprul, bronzul sau ciocolatiul.

Maroul ciocolatiu, caramelul sau auriul sunt alte optiuni perfecte pentru cele cu ochii caprui.

Cele mai bune farduri pentru ochii caprui

Cele mai bune culori de fard pentru ochii caprui inchis
Ochilor caprui inchis, aproape negri, li se potrivesc nuante medii si inchise. Ia o oglinda si uita-te la irisii tai. Fii atenta la nuantele care se vad in ei, si asa vei alege culoarea potrivita. Poti alege movul sau marouri inchise. Poti incerca si nuante precum griul sau verdele.

Cele mai bune culori de fard pentru ochii caprui medii
Se potrivesc nuante de violet, cupru, dar si bronzul sau verdele pentru un machiaj de zi si nuante neutre cu un dermatograf intr-o culoare metalica pentru un machiaj de noapte…

Cele mai bune farduri pentru ochii caprui

Cele mai bune culori de farduri pentru ochii caprui deschis
Evita dermatograful negru. In ceea ce priveste fardul, alege o nuanta mai inchisa de maro sau violet si combin-o cu nuante pale de galben.

Cele mai bune farduri pentru ochii caprui

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies