HomeFRUMUSETEMachiaj Gene false: cum le folosesti si cum le indepartezi

Gene false: cum le folosesti si cum le indepartezi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Gene-false-Cum-le-folosesti-si-cum-le-indepartezi.jpg

Daca banii nu sunt o problema, sa folosesti gene false poate fi la fel de usor ca atunci cand obtii o tunsoare noua, dar daca ai destui bani, poate ca nu este foarte scump, mai ales ca acestea necesita multe retusuri. Cauta optiuni inainte sa alegi sa iti pui gene false sau cere sfatul unei prietene care a folosit deja extensii, sa-ti recomande un specialist. Cand vei avea destule informatii si ai destui bani pentru a apela la extensii, poti face o programare. Discuta procedura cu specialistul tau si distreaza-te!

Gene false Cum le folosesti si cum le indepartezi

Cat dureaza extensiile?

Extensiile sunt aplicate normal, folosind un adeziv care se usuca repede permitand genelor sa ramana delicate si naturale. De obicei, o extensie va cadea cand o vor face si genele tale. Pentru a pastra imaginea extensiilor, ai nevoie de retusuri la fiecare 10-15 zile pentru a inlocui orice geana care a cazut.

Create din par de animale vii, aceste gene false au devenit populare de mult timp, datorita celebritatilor cum sunt Kim Kardashian si Madonna. Cand moda a inceput, vadetele au platit aproape 5.000$ pentru o simpla aplicare. Astazi, o simpla extensie a genelor costa in jur de 350$, fiind accesibile unui numar mare de femei.

Gene false Cum le folosesti si cum le indepartezi

Costul extensiilor

Un set traditional complet de extensii poate costa 250$ cu prima aplicare inclusa, dar retusurile saptamanale costa in jur de 75$. De asemenea, trebuie sa-ti faci urmatoarele programari la acelasi salon la care ti le-ai aplicat, pentru ca altfel retusurile vor costa mai mult.

Gene false Cum le folosesti si cum le indepartezi

Cum indepartezi extensiile?

O indepartare completa a acestor gene false poate fi facuta de un profesionist sau acasa. Daca alegi sa o faci acasa, incepe prin a-ti spala fata, fara sa freci zona ochilor. Umple un bol cu apa cu aburi, asaza fata peste acesta, tinand un prosop peste cap pentru 10-15 minute. Aburii vor ajuta la indepartarea extensiilor de pe genele tale naturale.

Cu un buretel cosmetic afundat in ulei de masline, sterge usor genele de sus si de jos. Aceasta va face ca extensiile sa alunece. Extensiile ar trebui sa inceapa sa cada. Daca nu, ar trebui sa ceri ajutorul unui profesionist pentru a le indeparta, altfel risti sa iti pierzi o parte din gene…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed