Home Gene lungi si bine definite

Gene lungi si bine definite

autor Elena Yvette
916 views 3 minute timp de citit

Genele lungi si definite bine, pot oricand sa schimbe complet privirea, astfel rareori exista un machiaj al ochilor care sa nu includa si aplicarea mascarei. Iata cateva sfaturi pentru a avea gene lungi:

gene lungi si machiaj cu mov

Demachiere corecta
Trebuie sa te demachiezi bine in fiecare seara si sa insisti la radacina genelor, pentru ca aici raman cele mai multe urme de machiaj, iar genele se sufoca si astfel risti sa pierzi din ce in ce mai multe zilnic.

Gene lungi – Ingrijire speciala
Precum parul, genele au nevoie de ingrijire speciala pentru a putea fi frumoase si sanatoase, iar cel mai bun truc este sa utilizezi pe timpul noptii un ulei hranitor pentru gene lungi, cel mai recomandat fiind cel de ricin.

Gene lungi si bine definite

Gene lungi intoarse
Acestea iti vor intensifica privirea si vor oferi impresia de ochi mariti. Poti sa utilizezi un aparat pentru intoarcerea genelor, iar pentru ca efectul sa dureze mai mult timp, il poti incalzi cu un foehn, pentru ca acesta va functiona ca un ondulator de par.

Aplicatorul potrivit
Forma aplicatorului este foarte importanta si trebuie aleasa in functie de rezultatele pe care le vrea fiecare persoana.

Peria curbata
Mascara cu aplicator curbat este ideala pentru femeile care isi doresc gene arcuite fara sa foloseasca aparatul. Cand apelezi la asa ceva, va trebui sa plasezi peria astfel incat ea sa se muleze cu linia genelor tale.

Peria flexibila din cauciuc
Acestea sunt recomandate pentru mai mult volum, insa sunt dificil de controlat, deoarece se pot indoi la oricare atingere, ingreunand aplicarea.

Aplicator cu peri scurti
Daca genele sunt scurte, aceasta este cel mai recomandat aplicator, pentru ca ai cum sa te apropii destul de mult de fiecare zona mai incomoda a ochilor, iar cu cat sunt mai mici, cu atat sunt mai usor de aplicat.

Aplicator pieptene
Acestea pot face minuni atunci cand iti doresti ca genele sa fie lungi si definite. Secretul consta in indepartarea surplusului cu un servetel, pentru ca astfel se previne incarcarea si lipirea genelor…

Mascara aplicata corect
Oricat de buna este o mascara, daca nu este aplicata in mod corespunzator, nici rezultatele nu vor fi cele dorite. Poti incepe sa le aplici cat mai aproape de radacina, dupa care se continua inspre varfuri cu miscari in zigzag, deoarece astfel toate genele vor fi acoperite in mod uniform de tus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed