HomeFRUMUSETEMachiaj Idei de machiaj pentru ochi

Idei de machiaj pentru ochi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Idei-de-machiaj-pentru-ochi.jpg

Exploreaza lumea fabuloasa a machiajului si afla care este cel mai hot machiaj pentru ochi. Iata cateva sfaturi care te pot inspira sa-ti faci un machiaj fabulos.

Idei-de-machiaj-pentru-ochi

Lumea machiajului este minunata, asa ca nu ezita sa o explorezi si sa te joci cu nuantele. Oricine se poate transforma si isi poate face un look radiant si stralucitor, asa ca tine cont de sfaturile urmatoare pentru machiajul ochilor.

Singura metoda pentru a obtine un machiaj pentru ochi perfect este folosirea unor produse de cea mai buna calitate. Aceste produse sunt usor de aplicat, nu-ti ranesc pielea.

Idei-de-machiaj-pentru-ochi

Acest sezon este dominat de culorile luminoase, asa ca indrazneste si experimenteaza astfel de nuante, dar nu uita ca trebuie sa fie potrivite pentru pielea ta. Ochii tai vor arata uimitor daca folosesti cantitatea de culoare potrivita. Opteaza pentru o singura culoare sau pentru un amestec de nuante stralucitoare sau mate. Uniformizeaza bine fardul de ochi dupa aplicare si nu uita de dermatograful intr-o culoare inchisa si nici de rimel.

Idei-de-machiaj-pentru-ochi

Daca nu stii ce culoare de fard sa alegi, iti spunem ca in acest sezon sunt la moda: galbenul, albastrul, oranjul, fuchsia, visiniul si verdele.

Un machiaj in culori inchise este si el in continuare in tendinte. Un astfel de machiaj pentru ochi iti creeaza instantaneu un look misterios, seducator cu care nu poti da gres.

Amesteca nuantele traditionale – bej, negru sau argintiu – cu nuante precum verde, violet, albastru sau auriu si iti vei crea un stil original si modern. Uniformizeaza bine culorile cu o perie adecvata si iti vei evidentia feminitatea…

Evidentiaza-ti frumusetea si cu nuante mai calde, mai subtile. Un rozaliu starlucitor sau un bej perlat sunt niste exemple perfecte pentru un look fresh. Nu te complica folosind prea mult machiaj pentru ochi: aplica putin rimel si atat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed