HomeFRUMUSETEMachiaj Idei de machiaj pentru tinere pentru primavara 2017

Idei de machiaj pentru tinere pentru primavara 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Idei-de-machiaj-pentru-tinere-pentru-primavara-2014 in Machiaj

Machiajul perfect se obtine atunci cand sunt urmati toti pasii necesari, cand sunt folosite produse de calitate, iar machiajul este adecvat fiecarei ocazii in parte. Daca esti in cautarea machiajului potrivit pentru tenul tau tanar, iti oferim cateva idei de machiaj.

Idei de machiaj pentru tinere pentru primavara 2017

Frumusetea nu este doar ceva care se mosteneste. Aceasta se poate obtine si evidentia si cu un machiaj potrivit. In ceea ce priveste machiajul, varsta joaca un rol important, asa ca tine cont de sfaturile urmatoare.

Machiajul tinerelor trebuie sa fie mai usor. Pielea tanara este foarte frumoasa si nu ai de ce sa o acoperi cu mult machiaj. Deoarece exista o diferenta intre machiajul de zi si cel de seara, la fel si machiajul tinerelor trebuie sa fie unul mai usor pentru ca pielea tanara nu arata bine cu tone de machiaj pe ea.

Idei de machiaj pentru tinere pentru primavara 2017

Cele mai multe dintre femei vor sa capete un aspect proaspat si o piele mai tanara cu ajutorul machiajului, asa ca de ce ar vrea cele care au pielea tanara sa o ascunda sub un machiaj nepotrivit?

Un machiaj usor al ochilor este potivit pentru tinere. Sa nu iti fie frica sa folosesti dermatograful. Traseaza linia pana aproape de gene, apoi aplica un fard de obraz bogat pigmentat, pentru un look sexy. Aplica un balsam de buze sau un ruj intr-o culoare nude si esti gata.

Se poarta machiajul cat mai natural, aproape invizibil. Nu uita sa ascunzi eventualele imperfectiuni. Aplica un iluminator pe pometi, pentru a-ti evidentia trasaturile, si un luciu de buze intr-o culoare nude. Arcuiteste-ti genele si aplica putin rimel si esti perfecta!

Idei de machiaj pentru tinere pentru primavara 2017

De asemenea, un ruj de culoarea capsunii se potriveste de minune unui machiaj natural. Aplica fond de ten pentru a scapa de imperfectiuni si un fard de obraz de culoarea piersicii. Completeaza look-ul cu un dermatograf alb in coltul interior al ochilor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed