HomeFRUMUSETEMachiaj Idei si modele de machiaj retro

Idei si modele de machiaj retro

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
machiaj-retro in Machiaj

Tehnica de machiaj retro este foarte populara printre starurile de cinema si cantarete. Daca si tie iti place stilul retro, noi te vom invata cum sa te machiezi pentru a obtine un look vintage specific anilor ’50 si ’60.

machiaj retro

Machiajul anilor ‘50
Infatisarea: Glamour sofisticat. O simpla atingere de eyeliner negru si rosu aprins pe buze. Celebritati din anii ’50: Marilyn Monroe, Audrey Hepburn.
Celebritati din prezent cu machiaj retro: Christina Hendricks, Katy Perry, Dita Von Teese.

machiaj retro anii 50

Cum se realizeaza:
Aplica baza. Intinde-o pe fata si pleoape. La final, pudreaza-ti pometii in nuante pastelate, roz deschis sau culoarea piersicii, daca ai tenul deschis la culoare, si aramiu, daca ai tenul masliniu.

Pentru pleoape, foloseste un tus sau un eyeliner gel, pe care il aplici cu pensula potrivita, incepand cu coltul interior si terminand cu coltul exterior al ochiului. Linia de contur a ochilor era nelipsita in machiajul anilor ’50 si era fie subtila, marcand linia genelor, fie bine definita si sexy, asa cum era stilul celebrei Marilyn Monroe.

machiaj retro anii 60

Rimelul este accesoriul preferat, asadar foloseste-l in doua straturi, iar daca nu este suficient, apeleaza la genele false, asa cum procedau si femeile anilor ’50.

Sprancenele trebuie sa fie pensate subtire la capetele exterioare si rotunjite sau drepte la capetele interioare. Pentru accentuarea culorii lor, foloseste nuante inchise la culoare.

In final, buzele trebuie sa fie bine definite cu un ruj de culoare rosie.

makeup retro
Machiajul anilor ’60
Infatisarea: Genul rebelei hippie. Ochi puternici si buze nude sau roz pal.
Celebritati din anii ’60: Brigitte Bardot, Sophia Loren, Twiggy.
Celebritati din prezent: Lana Del Rey, Carey Mulligan, Nicole Richie.

Cum se realizeaza machiajul retro:

Acopera toata suprafata pleoapelor cu un fard pal, apoi aplica un fard sau eyeliner negru, gri sau maro pe pliul pleoapelor. Dupa aceea, aplica aceeasi culoare sub ochi, pe linia genelor.

Tutorial video machiaj retro

Folosind un eyeliner, deseneaza o linie pe pleoape, pe care o duci pana in afara coltului exterior al ochilor, formand un fel de ochi de pisica. Apoi aplica rimel sau gene false.

machiaj in stil retro

Conturul pometilor este la fel ca si la machiajul anilor ’50, doar ca trebuie sa fie mai accentuat…

In final, pentru buze foloseste o baza, pe care o intinzi bine cu ajutorul unui buretel, apoi aplica un gloss pentru un efect nude sexy. La fel de bine poti folosi si culorile de roz deschis, care sunt si ele in ton cu acest look.

machiaj de seara retromachiaj de zi retromodel de machiaj retroanii 50 machiaj retro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed