HomeFRUMUSETEMachiaj Îngrijește-ți sprâncenele ca o profesionistă

Îngrijește-ți sprâncenele ca o profesionistă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Îngrijește-ți-sprâncenele-ca-o-profesionistă.jpg

De foarte multe ori, sprâncenele sunt neglijate, însă ele sunt cele care dau o definire chipului și pot pune în valoare trăsăturile frumoase. Trebuie să ai grijă de acestea, pentru ca o formă greșită poate reprezenta un dezavantaj pentru oricine.

  • Sprâncenele arcuite se potrivesc fetelor rotunde sau ovale, iar punctul cel mai înalt trebuie să fie în centru, la jumătatea pleoapei, însa sunt mai potrivite sprâncenelor lungi față de cele scurte. Pentru fețele triunghiulare, sprâncenele ar trebui să fie puțin mai scurte și puțin arcuite, pentru că forma rotundă naturală se potrivește celor cu fața pătrată.
  • Dacă ai ochii apropiați, trebuie să pensezi puțin din partea interioară, pentru că, în acest fel, maschezi defectul, iar dacă ochii sunt depărtați, trebuie să scurtezi sprâncenele, însă este de preferat să apelezi la serviciile unui salon, care va sti exact la ce să recurgă.
  • Pentru a-ți pune în valoare efectul obținut, se recomanda să folosești un machiaj de calitate, care corectează eventualele greșeli și poate umple golurile. Este de preferat un creion sau un fard special, în ton cu nuanța sprâncenelor.
  • Trebuie să știi să alegi și momentul potrivit pentru a te pensa, iar acesta este după dus, atunci când porii sunt deschiși. Firele se pot smulge mult mai ușor dacă pielea este hidratată corespunzător; din acest motiv, trebuie aplicată o cremă…
  • Firul se smulge dintr-o singură bucată pentru a fi mai putin dureros și trebuie să le alegi cu grijă, deoarece acestea vor crește înapoi mult mai greu sau chiar deloc. Ca să te asiguri că ai făcut totul cum ți-ai dorit, este de preferat să folosești o periuță specială cu care să le piepteni. Pentru a le aranja, aplici creionul, apoi un rimel special transparent, iar dacă ai tenul gras, poți pudra ușor zona, înainte de a aplica machiajul.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed