HomeFRUMUSETEMachiaj Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 803 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Întineriți-vă-pielea-cu-ajutorul-liftingului-chirurgical.jpg

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical! O fata mai tanara are un volum mai amplu, care este distribuit in egala masura si confera o topografie tridimensionala cu forme rotunjite, iar o serie de arcuri si convexitati le contureaza insa odata cu trecerea timpului, acest tegument se micsoreaza in acelasi timp cu reducerea grosimii cutanate. In cele ce urmeaza, va prezentam mai multe informatii cu privire la acest subiect.

Întineriți-vă pielea cu ajutorul liftingului chirurgical

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical, pentru a inlatura aspectele nedorite ale pielii, precum ridurile si efectul de piele lasata. In zilele noastre moderne, tehnicile s-au imbunatatit considerabil, iar o astfel de interventie este ceva obisnuit pentru multe femei care aleg sa nu isi arate varsta reala.

Modificari structurale

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical, deoarece puteti remedia mai multe modificari structurale care apar sub efectul imbatranirii pielii, si anume:

•    reducerea colagenului la nivelul dermului;
•    odata cu trecerea timpului, fibrele de colagen si cele elastice se reorganizeaza, in acest fel deformandu-se si se reduce elasticitatea, fapt ce duce la cresterea laxitatii pielii;
•    structura epidermului se schimba;
•    tesuturile se subtiaza fiind redusa hidratarea.

Liftingul chirurgical – tratament de imbatranire a pielii 

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical, deoarece se poate realiza in diferite zone afectate. In functie de zona pentru care se doreste imbunatatirea, exista mai multe tipuri de lifting care va pot reda aspectul tanar. Se pot realiza urmatoarele interventii:

•    Liftingul cervo-facial – acesta presupune interventia in zona barbiei si a pometilor;
•    Liftingul frontal – este o interventie ce presupune actiunea asupra tamplelor, a pleoapelor, a fruntii si a zonei superioare a fetei, spre a le remedia, oferindu-le aspectul intinerit;
•    Liftingul de tip masca – acesta presupune o operatie prin decopertarea pielii pe toata suprafata fetei pentru a se efectua uneori si implanturi pe pometi sau interventii la nivelul structurii osoase.

De ce este preferata alternativa injectabila?

Cel mai bun lucru este ca nu e nevoie de spitalizare sau un timp de recuperare mare dupa un astfel de tratament, iar toata procedura nu dureaza mai mult de cateva minute. Numarul de injectii este in functie de suprafata care trebuie imbunatatita, iar efectul este vizibil chiar si pana la sase saptamani de la administrare.

Cum sa va ingrijiti dupa tratament?

Intineriti-va pielea cu ajutorul liftingului facial, acordand o atentie sporita zonei remediate, dupa ce interventia a avut deja loc. Daca apelati la acest tip de tratament, trebuie sa stiti aceste instructiuni de ingrijire post-tratament:

•    trebuie aplicate pungi cu gheata pe suprafata tratata minimum 24 de ore dupa tratament, de mai multe ori pe zi, pentru a reduce astfel edemul;
•    trebuie evitat contactul direct intre gheata si piele;
•    trebuie masata suprafata tratata timp de mai multe zile dupa interventie cu ajutorul unei lotiuni hidratante;
•    trebuie evitata expunerea la soare sau la lampile UV;
•    machiajul poate fi aplicat fara problema la cateva ore dupa tratament, daca nu apar complicatii precum sangerarea locului respectiv.

Care este pretul unei interventii de tipul liftingului chirurgical?

Ingrijiti-va pielea cu ajutorul liftingului chirurgical, informandu-va corect asupra costului necesar. Este bine de stiut ca un astfel de tratament nu este disponibil in farmacii si se realizeaza de putini medici din Romania, iar un pret estimativ ar fi de 1.000 de euro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed