HomeFRUMUSETEMachiaj Invata cum sa te pensezi corect

Invata cum sa te pensezi corect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Învață-cum-să-te-pensezi-corect in Machiaj

Sprancenele bine definite reprezinta un factor major in schimbarea look-ului unei persoane, iar cel mai important este sa stii cum sa te pensezi corect. Cateva sfaturi pentru cum sa te pensezi corect:

Învață cum sa te pensezi corect

1)    Sprancenele trebuie privite cu atentie pentru a se observa cele mai mici detalii si pentru a ne face o parere despre forma lor exacta. Apoi este indicata utilizarea unei linii plasate in coltul interior al ochiului, iar sprancenele ar trebui sa inceapa exact deasupra coltului interior.

2)    Pentru un aspect natural, pot fi lasate ceva mai multe fire la inceputul sprancenei.

3)    Pentru persoanele care au sprancenele arcuite in mod natural, trebuie doar accentuata forma, iar in cazul sprancenelor care sunt aproape drepte, pot fi infrumusetate printr-o pensare usor arcuita.

4)    Pentru a fi mai simplu, atunci cand vrei sa decizi unde vei realiza arcuirea, poti plasa o rigla in dreptul nasului, iar apoi un obiect drept, precum un creion dermatograf care sa taie pe diagonala pupila, iar locul unde se vor intersecta creionul si spranceana va reprezenta cel mai inalt punct al arcului.

5)    Nu trebuie omis punctul de finalizare al sprancenei, iar pentru a afla acest lucru, poti plasa un creion dermatograf la fel ca la punctul 4), pe diagonala ochiului, ulterior paralel, si un alt creion chiar la coada ochiului, astfel punctul de final este indicat simplu de acea linie paralela…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed