HomeFRUMUSETEMachiaj Invata cum sa-ti faci tenul ca de portelan

Invata cum sa-ti faci tenul ca de portelan

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Învață-cum-să-ți-faci-tenul-ca-de-porțelan in Machiaj

Orice femeie isi doreste sa aiba tenul ca de portelan, fara niciun defect, dar sa beneficieze de o stralucire naturala. Din fericire, exista cateva trucuri simple care iti vin in ajutor:

Învață cum să-ți faci tenul ca de porțelan

Nuanta perfecta

Cel mai dificil pas este alegerea corecta a fondului de ten si cu siguranta la un moment dat in viata, fiecare femeie a achizitionat o nuanta gresita. Atunci cand cumperi un fond de ten, nu trebuie sa testezi doar pe mana, ci si pe obraz si pe nas, dupa care se verifica la lumina zilei daca nuanta este cea potrivita.

Formula ideala pentru tenul tau

Tipul tenului va afecta in vreun fel sau altul rezultatul final. Daca ai tenul gras, vei opta un fond de ten mat, care va absorbi sebumul o zi intreaga, iar daca este uscat, vei opta pentru un fond de ten lichid, ce are o putere mare de hidratare.

Aplica fondul de ten corect

Fiecare metoda de aplicare a fondului de ten are si efecte diferite. Daca se aplica cu degetele, este extrem de important ca mainile sa fie curate, iar degetele putin reci, in caz contrar, fondul de ten nu se va fixa foarte usor.

Miscari nepotrivite
Fondul de ten se aplica prin miscari de sus in jos si catre exterior, cu alte cuvinte, in sensul de crestere al firelor de par de pe fata. Astfel, micile fire de par vor fi mult mai putin vizibile.

Ten radiant

Efectul de piele radianta se obtine cu un fond de ten care contine pigmenti ce vor reflecta lumina si este cea mai buna solutie daca tenul pare obosit si mat.

Pudra de fixare

Pentru ca machiajul sa reziste cat mai mult, poti opta pentru o pudra translucida, insa numai in zona fruntii, nasului sau a barbiei, in caz contrar, pielea va parea mai imbatranita si mata, si se recomanda pudra libera in locul cele compacte, care adesea va incarca prea mult pielea…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed