Invata cum se face machiajul de club

Share

Daca mergi in club, atunci ai ocazia sa fii putin mai indrazneata decat in restul timpului si poti purta cele mai sexy haine pe care le ai, poti sa incerci o noua coafura sau machiajul de club.Învață cum se face machiajul de club

Nu trebuie sa ai retineri atunci cand doresti sa incerci machiajul de club, pentru ca, atat timp cat nu se exagereaza, nu se da gres. Cel mai apreciat tip de machiaj este cel smokey, deoarece confera profunzime privirii si te face sa fii mai atragatoare. Iata cateva sfaturi pentru a realiza machiajul de club:

Machiajul smokey eyes
Machiajul de club smokey eyes este usor de realizat, chiar si de catre o incepatoare, dar pentru cele mai bune rezultate va trebui sa tii cont de cateva reguli. Inainte de aplicarea fardului pe pleoape se recomanda sa aplici un primer, o baza de machiaj care ajuta culoarea sa reziste o perioada mai mare de timp.

Dupa ce se aplica primer-ul, poti sa incepi sa adaugi fard, iar in functie de cat de dramatic vrei sa iasa machiajul, exista sanse sa fie nevoie sa adaugi mai mult sau mai putin fard. Pentru ca fardul negru sa fie indulcit, se recomanda utilizarea unui fard gri, mai ales in pliul ochiului. Ochii se lumineaza cu un fard sidefat crem, alb sau de nuanta sampaniei.

Cu un creion sau tus negru se traseaza o linie pe contur pe pleoapa superioara, iar in timp ce avansezi inspre coltul extern, trebuie sa o ingrosi si sa nu uiti de pleoapa inferioara care se evidentiaza cu fard sau tus.

Gene false
In machiajul ochilor se recomanda trecerea unei pensule pentru blending peste pleoape, atat cat va fie nevoie pentru estomparea oricarei linii evidente dintre nuantele de fard. Daca doresti, poti adauga o pereche de gene false. In lipsa lor, iti sugeram sa folosesti mascara neagra, multa, iar daca este si waterproof, va fi perfect.

Un alt truc important pentru machiajul de club perfect este utilizarea fondului de ten potrivit. Se poate ca fondul de ten pe care il folosesti ziua sa nu fie foarte recomandat pentru machiajul de club, deoarece contine oxid de zinc, care reflecta lumina, iar astfel tenul va avea o nuanta mult mai deschisa decat restul corpului; cu alte cuvinte, in toate pozele vei iesi foarte alba. De asemenea, se recomanda ca buzele sa fie pastrate intr-o nuanta naturala daca accentuezi ochii (si invers), insa nu trebuie sa uiti sa iti imbujorezi obrajii cu un blush rozaliu sau in nuanta piersicii…

Machiajul de club – Video

https://www.youtube.com/watch?v=Bu836l-AlAo


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news