Home FRUMUSETECosmetica Katie Holmes este noua imagine pentru fondul de ten Bobbi Brown

Katie Holmes este noua imagine pentru fondul de ten Bobbi Brown

autor Elena Yvette
651 views 2 minute timp de citit

Ca imagine pentru fondul de ten Bobbi Brown, Katie Holmes pozeaza pentru campania firmei, ilustrand un ten impecabil si stralucitor. “Katie Holmes este frumusetea clasica. Este frumoasa fara sa se straduiasca prea mult”, a spus Bobbi despre frumoasa actrita.

Katie Holmes este noua imagine pentru fondul de ten Bobbi Brown

Perfect potrivit cu tonul si textura pielii fondul de ten rezistent nu va crea niciodata un machiaj fals. Deci tot ce vezi este pielea ta in cea mai buna stare. De ce il vei iubi? Ei bine, datorita celor 12 ore de purtare, de dimineata pana seara, cand aspectul flexibil, proaspat arata si se simte la fel ca pielea.

Mai mult, nu va mai trebui sa te ingrijorezi pentru petele nedorite, aplicari urate sau dungi. Acest fond de ten controleaza uleiurile si stralucirea pentru un aspect mat si rezistenta la transpiratie si umiditate, cand temperaturile sunt ridicate.

Fond de ten compact rezistent

“Mama mea ne spunea intotdeauna sa nu ne temem de machiaj pentru ca el infrumuseteaza ce avem deja”, spune Katie Holmes. “ Bobbi Brown este o companie pe care noi, ca femei, le alegem pentru ca este un machiaj foarte accesibil si ne ajuta sa ne simtim dragute.”

Frumoasa actrita, care a fost anuntata ca primul chip celebru pentru colectia Bobbi Brown, a aparut si intr-o campanie pentru Long Wear Cream Shadow Sticks. “Este chiar dragut! Sunt incantata, dar si recunoscatoare. Este minunat sa lucrezi cu oameni amabili, care te pot inspira”, spune Holmes.

Katie Holmes este noua imagine pentru fondul de ten Bobbi Brown

“Am invatat atat de multe lucruri pe care nu trebuie sa le fac-am facut multe greseli. Am fost intotdeauna confuza, trebuie sa aplici un strat mai strident pe interior cu dermatograful si mai luminos catre exterior? Toata lumea mi-ar spune ceva diferit. Iar ochii de pisica nu sunt pentru mine. Am vrut mereu sa-l incerc, dar aratam dezastruos. Uneori imi fac machiajul purtat de prietenele sau surorile mele. Este distractiv! Nu sunt foarte buna la asta, dar incerc”, a explicat Holmes.

Fondul de ten lichid

Este valabil in 20 de nuante: Alabaster, Sand, Cool Beige, Natural Tan, Warm Honey, Warm Almond, Chestnut, Porcelain, Warm Sand, Warm Beige, Warm Natural, Golden, Warm Walnut, Expresso, Warm Ivory, Beige, Natural, Honey, Almond si Walnut.

Katie Holmes admite ca poarta machiajul Bobbi Brown in fiecare zi. “Il port in fiecare zi. Folosesc de obicei fard de obraz luminos, rimel si putin luciu. Intr-o zi o prietena mi-a spus, ‘trebuie sa incepi sa porti luciu.’ Eu i-am spus, ‘Da?’ Mama nu a  purtat niciodata ruj, ea intotdeauna era naturala-asa ca nu am avut niciodata acest exemplu”, spune Holmes.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies