Liftingul lichid te scapă de riduri

Share

Liftingul lichid este o noua varianta de a scapa de riduri fara a trece printr-o operatie nedorita. Aceasta interventie mai este numita si volumetrie si castiga din ce in ce mai mult teren in detrimentul celorlalte metode.

Liftingul lichid te scapă de riduri

Specialistii spun ca poti scapa de riduri in doar 30 de minute, cu ajutorul unui tratament injectabil, de tip lifting lichid, care se realizeaza cu o substanta de umplere care genereaza aparitia tesutului conjunctiv dermic in zona in care se injecteaza. Pentru redobandirea aspectului tanar al fetei nu este suficienta inlaturarea ridurilor, ci si reconstruirea volumetriei faciale, iar cea mai noua procedura ofera rezultate indelungate, fara riscul aparitiei efectelor secundare, pentru ca nu exista.

Substanta care urmeaza sa fie utilizata pentru umpere trebuie pregatita cu o zi inainte de inceperea tratamentului si necesita o pregatire speciala, in care se include si anestezicul. Fata de alte substante ce elimina ridurile, acidul poli-L-lactic se injecteaza adanc sub piele fara si imediat se produce un edem vizibil, dupa care se introduce volumizatorul ce rezista de la doi, pana la patru ani. De asemenea, se poate folosi acest tip de lifting si pentru corectia cicatricelor…

Procedura dureaza in medie 30 de minute, iar pentru obtinerea rezultatelor dorite sunt in general necesare trei sedinte diferite la un interval de doua luni, iar efectul este intretinut prin sedinte ulterioare la recomandarea medicului. Pretul unei astfel de interventii este intre 5.000 si 10.000 de euro la clinicile din Romania.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news