Machiaj 2019: tendinte si modele de machiaj pentru 2019


810

Tendințele pentru machiaj 2019 se vor menține pe o linie clasică, îmbogățită cu elemente noi, astfel încât rezultatul final să fie adecvat, corect și echilibrat.

Machiaj 2019

De remarcat este faptul că în 2019 dispar exagerările în materie de volum și se merge pe o tehnică minimalistă, dar de efect.

Machiajul anului 2019 se va remarca prin acuratețe, eleganță și calitate. Un machiaj perfect este acela în care trăsăturile esențiale sunt evidențiate, iar defectele sunt estompate subtil. De asemenea, o calitate absolută pentru machiaj 2019 este accentuarea anumitor zone și definirea lor, mai ales dacă acestea nu sunt sculptate în mod natural.

Tendințele anului 2019 în materie de machiaj

Machiajul anului 2019 se va construi în completarea înfățișării naturale, fără a influența formele și volumele chipului. De asemenea, se păstrează un echilibru absolut între luminozitate și umbre, între texturi cremoase și prăfoase, dar și între nuanțe calde și nuanțe reci. Machiajul perfect pentru 2019 trebuie să se afle la granița dintre toate acestea, astfel încât să pună în valoare fizionomia și nu să o schimbe radical.

machiaj simplu elegant 2019

Machiajul ochilor – în ceea ce privește machiajul ochilor, în 2019 make-up artiștii vor fi foarte consecvenți și vor păstra acuratețea umbrelor de pe pleoapa mobilă, dar și simetria cromatică de pe pleoapa de jos. Chiar dacă încă este în trend discrepanța de culoare dintre o pleoapă și cealaltă, în 2019 tendințele se vor îndrepta spre simetrie cromatică, cel puțin în zona ochilor.

Produsele folosite pentru machiajul ochilor trebuie să fie prăfoase și cremoase deopotrivă, astfel încât nuanțele folosite să își dezvăluie intensitatea maximă. Din punctul de vedere cromatic, în 2019 se vor purta foarte mult nuanțele pământii, cele primăvăratice, dar și glitter-ul în nuanțe metalice. Pentru linia de tuș se va miza pe clasicul negru, perfect opac și foarte rezistent, iar genele și sprâncenele trebuie să aibă un aspect cât mai natural. Dacă folosiți gene false, încercați să alegeți unele din păr natural, de dimensiuni compatibile cu ochii voștri și cu simetria machiajului.

makeup elegant 2019

Machiajul tenului – în 2019, machiajul tenului trebuie să fie caracterizat de luminozitate și prospețime. Se pare că produsele cu finish mat nu se vor mai folosi atât de mult, în favoarea celor cu tentă sidefată, care dau un rezultat glowy. Când vine vorba de produse pentru machiajul tenului, make-up artiștii recomandă pentru 2019 fondurile de ten cremoase și lichide, pe bază de apă, pudrele prăfoase, cu particule iluminatoare și blush-uri în nuanțe piersicii, foarte apropiate de nuanța naturală a pielii.

Machiajul tenului trebuie să fie cât mai natural, astfel că nu exagerați cu conturarea pomeților sau a frunții, ci doar scoateți în evidență trăsăturile native ale feței. Pentru a marca cele mai înalte puncte ale feței – pomeții, vârful nasului, arcul lui Cupidon, arcada –  folosiți un iluminator subtil, în nuanțe clade.

Machiajul buzelor – machiajul anului 2019 aduce în prim-plan rujurile lichide mate care au început să fie din ce în ce mai populare în ultimii ani. Acestea au o textură foarte cremoasă în momentul aplicării, fapt care le face extrem de maleabile pe buze, iar în momentul uscării devin mate și foarte rezistente. Rujurile tip baton vor fi și ele un element important în machiaj 2019, mai ales atunci când vine vorba de nuanțe neutre, de nude sau roz pal.

Din punctul de vedere cromatic, machiajul buzelor va urma aceeași direcție clasică, cele mai purtate nuanțe fiind cele naturale, de la nude-maroniu, până la burgund, vișiniu. Nuanțele de roșu foarte intens, roz puternic sau nuanțele reci (albastru, negru) nu se vor purta în mod constant în 2019, ci doar ocazional. La mare căutare în materie de machiaj al buzelor, în 2019, va fi tehnica ombre folosită pe buze. Această tehnică se obține prin aplicarea unui contur de buze foarte închis, a unei baze de tranziție și a unui ruj deschis în centrul buzelor. Prin tehnica ombre, buzele capătă un volum deosebit și un aspect foarte elegant.

machiaj ochi verzi 2019

Reguli de bază pentru un machiaj 2019

În anul 2019, machiajul va rămâne în sfera sa de confort, astfel că nu se vor purta machiaje excentrice, foarte puternice, complexe. În anul ce vine machiajul este caracterizat de simplitate și acuratețe, iar pentru a obține un astfel de look trebuie să țineți cont de câteva reguli esențiale:

  • Aplicarea machiajului – în ceea ce privește aplicarea machiajului, anul 2019 scoate în evidență două aspecte fundamentale: tehnica de aplicare și ustensilele folosite. Tehnicile, în general, variază de la un make-up artist la altul, dar dacă vă machiați acasă este important să țineți cont de îndemânarea și obiceiurile proprii. Pentru a obține un machiaj foarte curat, este indicat să începeți cu machiajul ochilor și să încheiați cu cel al feței. Ustensilele folosite în materie de machiaj 2019 vor fi, în linii generale, aceleași ca și în 2018, doar că vor apărea schimbări de formă și textură. Se vor folosi în continuare pensulele, atât din păr natural, cât și cele sintetice, dar și burețeii de machiaj, căpătând o popularitate extraordinară cei din silicon.
  • Cantitățile – machiaj 2019 se realizează cu ajutorul unui minimum de produse, mai ales că au apus vremurile în care se obișnuia să se revină cu un strat de ruj pentru rezistență sau cu un strat de pudră pe nas pentru a preveni aspectul lucios. Un machiaj curat trebuie realizat cu cantitățile necesare, evitând astfel excesul și risipa de produs. Acest lucru este valabil mai ales pentru gene, unde se aplică un singur strat de mascara, nu mai multe. Dacă simțiți nevoia unui plus de volum, puteți arcui genele cu ajutorul unui clește. De asemenea, aveți grijă la cantitățile de machiaj aplicate pe ten, căci, de cele mai multe ori, excesul poate provoca diverse afecțiuni ale pielii. Același lucru este valabil și pentru zona de sub ochi, care este foarte sensibilă.
  • Dimensiuni și forme – în 2019 se vor purta din ce în ce mai mult machiajele cu forme naturale, în detrimentul celor grafice. Evitați formele foarte bine definite și exagerat de simetrice, astfel încât machiajul să preia forma naturală și nu una sculptată. În ceea ce privește dimensiunile machiajului, în 2019 dispare tendința de maximizare, păstrându-se dimensiunile naturale. Acest lucru este foarte vizibil în zona buzelor unde este obligatoriu să se respecte conturul natural, fără a da un volum suplimentar…

machiaj club 2019 modele de machiaj 2019 idei de makeup 2019 machiaj ochi 2019 cu sclipici machiaj arabesc 2019 machiaj elegant 2019 machiaj cu auriu 2019 tendinte machiaj 2019 machiaj pentru 2019 machiaj vedete 2019 idei machiaj 2019 makeup 2019 machiaj excentric 2019 machiaj cu galben 2019 machiaj primavara 2019 machiaj vara 2019 machiaj emo 2019 machiaj primavara vara 2019 machiaj scoala 2019 modele makeup 2019 machiaj Bella Hadid 2019 machiaj Gigi Hadid 2019 machiaj Selena Gomez 2019 machiaj Rihanna 2019 machiaj cu verde 2019 machiaj Taylor Swift 2019 machiaj kim kardashian 2019 machiaj kendall jenner 2019 machiaj kylie jenner 2019 machiaj jennifer lawrence 2019 machiaj Jennifer Lopez 2019 machiaj Meghan Markle 2019 machiaj ochi seara 2019 machiaj seara 2019 machiaj de seara 2019 machiaj facultate 2019 machiaj de zi 2019 makeup de seara 2019

loading...