HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj de nunta: machiajul ochilor

Machiaj de nunta: machiajul ochilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
machiajul-ochilor-1 in Machiaj

Machiajul ochilor atrage intotdeauna atentia la o nunta. Toti se uita la ochii miresei in ziua nuntii, asa ca trebuie sa stii cum sa realizezi un machiaj de nunta corect, sa alegi fardul de ochi potrivit.

Machiaj de nunta: machiajul ochilor

Alegerea culorii potrivite pentru machiajul de nunta

Nu sunt reguli fixe in ceea ce priveste alegerea culorii fardului de ochi. Poti experimenta diverse nuante care se potrivesc culorii ochilor sau nuantei tenului tau.

Ochii verzi: Se potrivesc mai mult nuantele pamantii. Poti incerca si auriul, maroul sau purpuriul.

Ochii albastri: Nu folosi albastrul daca vrei ca ochii tai sa se evidentieze. Incearca auriu, maro sau roz, culori in contrast cu cea a ochilor tai.

Ochii caprui: Se potrivesc majoritatea culorilor. Daca ai de gand sa aplici un machiaj de nunta diferit seara, incearca nuante de albastru.

machiaj de nunta

Aplicarea fardului de ochi in machiajul pentru nunta

Alege nuanta principala. Aceasta culoare va fi aplicata pe toata pleoapa, accentuand coltul exterior al ochiului.
Culoarea pentru contur va fi aplicata peste nuanta principala pe linia de sus si pe cea de jos a pleoapelor.
La sfarsit aplica nuanta adecvata de iluminator. Alege o culoare mai stralucitoare pentru machiajul de nunta. Aplica pe zona in v din coltul interior al ochilor. Astfel, si ochii mai micuti vor parea mai mari.

Exista o multitudine de culori dintre care o poti alege pe cea potrivita pentru ochii tai. Totul depinde de culoarea ochilor tai, dar si de impactul pe care vrei sa il creezi.
Daca esti nesigura in privinta alegerii culorii, te sfatuim sa optezi pentru niste culori in tendinte la momentul actual, precum tonuri pamantii de maro, bej sau poti alege rozul, albastrul deschis ori chiar purpuriu deschis…

Culorile pe care le vei alege trebuie sa se potrivesca intre ele. Daca folosesti prea multe culori, poti ajunge sa arati ca un clovn. Incearca sa creezi o armonie intre toate elementele pe care le vei folosi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed