Home FRUMUSETECosmetica Machiaj de primavara 2017

Machiaj de primavara 2017

autor Elena Yvette
1,1K views

Am aruncat o privire peste marile podiumuri de moda si am aflat care sunt tendintele in materie de machiaj de primavara 2017.

Machiaj de primavara 2017

In primavara 2017 se poarta pielea stralucitoare, genele luxuriante si buzele naturale. Daca vrei un look nou si radiant, citeste randurile urmatoare pentru un machiaj de primavara 2017 minunat.

Parisul nu este doar scena celor mai noi tendinte in materie de moda, ci si trendsetter-ul in ceea ce priveste machiajul.

Aceste look-uri simple, romantice si elegante se potrivesc oricarei femei atat pentru zi, cat si pentru seara.

Machiaj de primavara 2017

Un look primavaratic perfect este cel care pune accent pe piele. Se foloseste un fond de ten iluminator, un ruj intr-o culoare nude si un strat de rimel negru fin aplicat.

Un alt look recomandat pentru primavara 2017 este cel care are la baza minimalismul si simplitatea. Cheia este definirea trasaturilor fetei. Se aplica un ruj hidratant intr-o culoare nude si un rimel care da volum genelor.

Machiaj de primavara 2017

Un alt look seducator este acela care se obtine astfel: se aplica un fard de ochi alb, se creeaza efectul ochi de pisica, genele trebuie sa fie lungi si se poate aplica si un fard de obraz roz pal. De asemenea, poti folosi un iluminator cu ceva sclipici. Nu ai nevoie de nimic mai mult…

Alege look-ul care ti se potriveste!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed