HomeFRUMUSETECosmetica Machiaj de seara pentru nunta

Machiaj de seara pentru nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Machiaj-de-seara-pentru-nunta.jpg

Daca te gandesti sa faci nunta seara, trebuie sa te gandesti si la un machiaj de seara pentru nunta potrivit.

In orice caz, ai nevoie de un machiaj de seara pentru nunta potrivit care sa ii suprinda pe toti. Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca nu e nevoie sa fii timida sau conservatoare in ceea ce priveste machiajul. Lumina mai slaba iti permite sa fii mai indrazneata si mai dramatica, dar fara sa atragi atentia in sens negativ.

Un machiaj de seara pentru nunta care straluceste nu este potrivit in aer liber, dar este perfect pentru o ceremonie de seara. Nu trebuie nici sa exagerezi si sa iti orbesti invitatii, dar un fond de ten, un fard de obraz sau de ochi putin stralucitor iti va da o eleganta aparte (mai ales daca ai si lumanari in decor) .

Si culoarea buzelor poate fi mai indrazneata. Poti incepe cu un contur de buze mai inchis, spre exemplu de culoarea afinelor sau a vinului, si apoi poti opta pentru un ruj rosu de Burgundia sau pentru unul de culoarea scortisoarei. Aceste nuante completeaza conturul de buze fara a-i diminua intensitatea. Astfel vei avea niste buze de invidiat.

Nu face machiajul ochilor prea inchis pentru a nu le rapi farmecul. Dar poti fi mai indrazneata. Incearca un machiaj de seara pentru nunta in trei nuante: medie la baza, mai inchisa la mijoc si o nuanta mai puternica pe spatiul ramas pana la spranceana. Foloseste un rimel rezistent la apa pentru ca sigur vei varsa cateva lacrimi.

Nu e nevoie sa fii experta pentru a crea un machiaj de seara pentru nunta de seara. Trebuie doar sa iei in considerare sfaturile de mai sus…

Machiaj de seara pentru nunta Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed